L

Stilstaan in het nu, daar de tijd voor nemen. Genieten van het moment, dat doe je met Lola’s. Tegelijkertijd gaan wij mee met de hipste trends.
Lola’s Leeft!

O

Wij houden van gedurfd. Binnen de lijntjes is niet altijd even spannend. Het mag best met een knipoog ;).
Lola’s is ondeugend!

L

Lola’s staat voor aandacht, iets liefs doen voor een ander. Lola’s besteedt net zo veel aandacht aan details als aan het grote geheel. Soms maken details het verschil in beleving.
Lola’s is lief!

A

Bij Lola’s staat hergebruik van producten centraal. Lola’s passie is om gebruikte producten een nieuw leven in te blazen. De unieke items die Lola’s inzet zijn eventueel ter plekke te koop.
Lola’s is anders!

S

In deze individualistische tijd is ‘samen’ niet meer zo gewoon. Lola’s wil dat doorbreken, door veel ondernemers samen te laten werken, met als doel elkaar te versterken. Samen is niet alleen en veel leuker.
Lola’s doet het samen!

MvM249

Iris Broere

Wie zijn wij

“Lola’s Events is een evenementenbureau uit Leiden dat zich onderscheidt door een hecht dreamteam, creativiteit, professionaliteit en maatwerk. Met een scherp oog voor detail en een passie voor het creëren van onvergetelijke momenten. Ons ervaren dreamteam staat klaar om je visie tot leven te brengen en elk aspect van je evenement te perfectioneren, van concept tot uitvoering. Ontzorgen is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Bij Lola’s Events draait het om het overtreffen van verwachtingen en het leveren van buitengewone ervaringen die nog lang in het geheugen gegrift zullen blijven.”

Trotse eigenaresse en oprichtster – Iris Broere

Na mijn ‘abstracte’ master over organisatieverandering heb ik besloten om het roer om te gooien en verder te gaan in iets waarin ik mijn passie en creativiteit in kwijt kan. Ik vind het zó leuk om iedereen om mij heen te laten genieten van mooie en fijne dingen! Dit hoop ik met Lola’s Events te kunnen overbrengen en daardoor mensen te inspireren. Daarnaast geniet ik enorm van het samenwerken met Lola’s Dreamteam. Een team wat we door de jaren heen om ons heen hebben verzameld. Het voelt magisch om samen een prachtige belevenis te creëren voor zowel de gasten als voor ons team.

– If not now, then when –