L

Stilstaan in het nu, daar de tijd voor nemen. Genieten van het moment, dat doe je met Lola’s. Tegelijkertijd gaan wij mee met de hipste trends.
Lola’s Leeft!

O

Wij houden van gedurfd. Binnen de lijntjes is niet altijd even spannend. Het mag best met een knipoog ;).
Lola’s is ondeugend!

L

Lola’s staat voor aandacht, iets liefs doen voor een ander. Lola’s besteedt net zo veel aandacht aan details als aan het grote geheel. Soms maken details het verschil in beleving.
Lola’s is lief!

A

Bij Lola’s staat hergebruik van producten centraal. Lola’s passie is om gebruikte producten een nieuw leven in te blazen. De unieke items die Lola’s inzet zijn eventueel ter plekke te koop.
Lola’s is anders!

S

In deze individualistische tijd is ‘samen’ niet meer zo gewoon. Lola’s wil dat doorbreken, door veel ondernemers samen te laten werken, met als doel elkaar te versterken. Samen is niet alleen en veel leuker.
Lola’s doet het samen!

Wie zijn wij

“Lola’s Events is een evenementenbureau uit Leiden dat zich onderscheidt door een hecht dreamteam, creativiteit, professionaliteit en maatwerk. Met een scherp oog voor detail en een passie voor het creëren van onvergetelijke momenten. Ons ervaren dreamteam staat klaar om je visie tot leven te brengen en elk aspect van je evenement te perfectioneren, van concept tot uitvoering. Ontzorgen is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Bij Lola’s Events draait het om het overtreffen van verwachtingen en het leveren van buitengewone ervaringen die nog lang in het geheugen gegrift zullen blijven.”

Trotse eigenaresse en oprichtster – Iris Broere

Na mijn ‘abstracte’ master over organisatieverandering besloot ik om het roer om te gooien en verder te gaan in iets waarin ik mijn passie en creativiteit in kwijt kon. Het is een eer om het vertrouwen te krijgen van onze opdrachtgevers en om voor hen een prachtige ervaring te creëren. Ik ben er trots op dat ik met Lola’s mensen inspireer met ons werk en onze style. Daarnaast geniet ik enorm van het samenwerken met Lola’s Dreamteam en onze vaste leveranciers. Een hecht team dat we door de jaren heen verzameld hebben. Ieder feest is uniek en dat zorgt telkens voor nieuwe uitdagingen, dat is het mooie aan de evenementenbranche.

– If not now, then when –