Tuinfeest organiseren met behulp van professionals

U heeft zin in een goed tuinfeest! Er is altijd iets te vieren! Je bent jarig, je wordt vijftig, je bent afgestudeerd of gewoon omdat je zin hebt in een goed feest!

Wil jij een keer op jouw feest in het zonnetje worden gezet, zonder dat je zelf een week bezig bent om alles te organiseren, dan zit je bij Lola’s Events goed. Wij kunnen een totaalpakket aanbieden waarin wij alles tot in de puntjes zullen regelen. Denk hierbij aan het verzorgen van o.a. de catering, het drankarrangement, de styling van de locatie, het meubilair en een muzikaal programma.

Hoe organiseren wij uw tuinfeest

Graag spreken wij een keer vrijblijvend af om kennis te maken en over je/jullie wensen te praten. Wij bespreken tijdens dit gesprek alle mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zodat jullie en wij duidelijkheid verkrijgen over hoe jullie wensen in de praktijk gerealiseerd kunnen worden. Ter verduidelijking maken wij gebruik van beeldmateriaal om zo de mogelijkheden te visualiseren. Ook bespreken we wat voor budget je/jullie in gedachten hebben, zodat wij een realistische offerte kunnen opstellen. Wij spreken graag af op locatie om gelijk een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Lola’s Events in actie voor jullie tuinfeest

Jullie zijn enthousiast, leuk!  Wij gaan over tot actie: wij bezoeken o.a. de locatie, contacten onze leveranciers, maken een draaiboek en organiseren de afgesproken diensten. Indien nodig komen wij nog een keer samen om alle details voor het feest door te nemen en alles goed op elkaar af te stemmen. Het feest kan beginnen, alle voorbereidingen komen nu op dit speciale moment samen en je/jullie kunnen genieten van een onvergetelijk feest.

Vraag vrijblijvend meer informatie op bij onze contactpagina

‘If not now then when’

Geïnteresseerd?!

Boek hier!