Ontbijtservice

Wil je iemand verrassen met een heerlijk ontbijt op bed? Is er iemand jarig, gaat er iemand met pensioen of gewoon omdat het leuk is om iemand te verwennen? Bestel dan Lola’s ontbijtservice vanaf 2 personen.

Begin je dag goed met Lola’s. Wat is er nou beter dan wakker worden met een volledig verzorgd ontbijt van Lola’s? Het ontbijt wordt aan huis bezorgd met lola’s racekever. Je kunt kiezen uit verschillende soorten ontbijtjes, variërend in prijsklasse van luxe naar minder luxe. Daarnaast kunnen wij ook rekening houden met eventuele dieetwensen. De kersverse ontbijtjes worden geleverd in een door Lola’s gepimpte ontbijttas en de inhoud is voorzien van creatief verpakkingsmateriaal. Ook het uitpakken is een feestje! Bestel nu de ontbijtservice en laat je verrassen.

Inhoud Ontbijt

Houten dienblad – Croissants met jam – Yoghurt met fruit – Sandwiches – Macarons – Taartjes – Theetjes – Eitjes – Versgeperste Jus d’Orange – Flesje Marie-Stella-Maris water en een verse bloem. Daarnaast worden de tassen handmatig beschreven en zit er een handgeschreven kaart bij met een speciale boodschap voor de ontvangers.

Ontbijtservice Leiden

Lola’s Ontbijt Acties

Ook op speciale feestdagen organiseren wij ook ‘ontbijt op bed’ acties. Wil je bijvoorbeeld op Valentijnsdag een origineel cadeau voor jouw geliefde, je moeder of vader verwennen op Moeder-/ of Vaderdag? Laat dan een speciaal ontbijt thuis bezorgen! Bestel hier direct je Valentijnsontbijt!

Lola’s Bedrijfs Ontbijtcheque

De Lola’s Ontbijt cheque is een leuk origineel cadeau die je aan je personeel cadeau kan doen. De Ontbijt cheque staat voor een luxe ontbijt voor twee personen aan huis bezorgd t.w.v. €50,00. Wij zullen deze Ontbijt cheque in een goodiebag leveren, zodat de cheque zelf al feestelijk is verpakt. Wij bezorgen in Leiden en omstreken. Bent u als bedrijf geïnteresseerd of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Minimale afname is 30 ontbijt cheques.

Wat kost het?

  • €51,50 tweepersoons ontbijt thuisbezorgd (door BTW verhoging in 2019)
  • €25,75 per extra volwassen persoon
  • €15,00 per extra kind
  • €9,95 bubbels voor twee personen
  • €17,50 voor een extra boeketje

Hoe bestel je het ontbijt?

Let op: bestel je ontbijt minimaal 2 dagen van te voren. 

Ga naar onze speciale ontbijtservice bestelpagina en vul de gevraagde gegevens in. Hier kun je een keuze maken uit de verschillende soorten ontbijtjes. Daarnaast kun je al je wensen invullen, zoals tijdstip van bezorging, wie het ontbijt gaan opeten, hoe je wilt betalen etc.

Hoe te betalen?

Je kunt je bestelling van de Lola’s ontbijtservice direct betalen met iDeal.

* Bezorging in Leiden en Oegstgeest zijn kosteloos, bij overige adressen worden er bezorgkosten in rekening gebracht.

Bestellen?!

Klik hier!