21-Diner

Bij een 21-diner is het de bedoeling dat je gaat dineren in je ouderlijk huis met je dierbaarste vrienden en familie. Iedereen heeft de gelegenheid om jou in het zonnetje te zetten door middel van een speech of een lied.

Wil je een 21-diner organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lola’s Events kan het gehele 21-diner verzorgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Catering tijdens jouw 21-diner

Het menu kunnen wij zo afstemmen dat het aansluit bij de wensen van de jarige. Wij regelen de chefs die op locatie het diner zullen voorbereiden. De catering wordt bereid door Lola’s chef kok Stan Broere. Naast jarenlange ervaring in de keuken is hij dit jaar ook tweede geworden in het programma Masterchef Holland 2015. Deze chefkok gaat voor passende smaakcombinaties en zorgt ervoor dat het eten als een kunstwerk uitgeserveerd wordt. Uiteraard verzorgen wij bij het menu bijpassende wijnen die de gerechten complimenteren.

Tafelstyling – only pinterest proof

Wij kunnen de styling van de tafels tot in de puntjes uitwerken aangepast op het gekozen thema.
Lola’s tafelstyling bestaat uit tafellinnen, tafellopers, servetten, kaarsen, bloemwerk, speciaal ontworpen naam- en menukaarten en overige tafeldecoratie. Waarin de aandacht wordt gevestigd op kleine sprekende details.

Verhuur 21-diner

Hebben jullie extra stoelen, tafels, servies en/of glaswerk nodig? Ook dat nemen wij mee in de organisatie van het 21-diner. Wij kunnen daarnaast ook een projector met scherm regelen, zodat de leukste foto’s of filmpjes afgespeeld kunnen worden tijdens het diner.

Overdekking of Tent plaatsen in de tuin

Wil je je 21-diner heerlijk in de tuin vieren. Wij kunnen uiteraard ook prachtige tenten regelen.
Prijzen zijn afhankelijk van de grote van de groep en de tuin.

Fotografie

Bij een goed feest horen na afloop ook prachtige foto’s, waardoor de herinnering zal voortbestaan en je jouw 21-diner met iedereen kunt delen. Lola’s huisfotograaf kan deze avond sfeervol vastleggen.

We would love to hear from you

Wilt u graag professionele hulp inhuren voor het 21-diner van uw zoon of dochter? Lola’s Events werkt met totaalpakketten. Deze totaalpakketten zijn enkel te boeken vanaf €3000,-. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar onze contactpagina en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geïnteresseerd?!

Boek hier!