Bruiloft

Wat is hierop uw antwoord? Ja! Ik trouw met Lola’s!

Opzoek naar een professionele wedding stylist met een persoonlijke aanpak, oog voor de details en de laatste trends? Lola’s Events is gespecialiseerd in het creëren van de ultieme sfeer op jullie bruiloft. Met veel liefde, creativiteit en aandacht voor de details zijn wij altijd op zoek naar de beste combinaties voor jullie perfecte bruiloft.

Lola’s werkt samen met verschillende professionals die allen gepassioneerd zijn in hun vakgebied. Hierdoor ontstaat er een liefdevolle samenwerking met de hoogste kwaliteit als resultaat. Luisteren naar de wensen van de klant en deze vertalen in een concreet plan is ons streven.

Lola’s kan jullie bruiloft van A tot Z organiseren of slechts enkele diensten:
Denk hierbij aan het ontwerpen van een weddingdesign, zoeken naar de perfecte trouwlocatie en het ontwerpen en uitvoeren van een styling plan, toegespitst op de kleinste details. Het verzorgen van de catering en de drank, van culinaire borrelhapjes tot drie gangen diners aan lang gedekte tafels. Het inhuren van een DJ die inspeelt op jullie muziek voorkeuren. Het vastleggen van jullie bruiloft door een foto- en/of videograaf waarbij de sfeer gevangen wordt en alle bijzondere momenten worden vastgelegd. Bij Lola’s Events is alles mogelijk, niets is ons te gek, wij houden van een uitdaging!

Lola's Events

Hoe gaan wij te werk

  1. Graag spreken wij een keer af om kennis te maken en over jullie wensen te praten. Wij bespreken tijdens dit gesprek alle mogelijkheden die wij kunnen bieden om jullie droombruiloft te verwezenlijken. Het kan zijn dat jullie zelf al een duidelijk plan hebben of nog niet zo goed weten waar jullie moeten beginnen. Wij passen ons graag aan op waar jullie behoefte aan hebben. Ter verduidelijking maken wij gebruik van beeldmateriaal om zo de mogelijkheden direct te visualiseren. Ook bespreken we het budget dat jullie in gedachten hebben, zodat we een realistische offerte kunnen maken. In sommige gevallen spreken wij af op de bruiloft locatie, om zo gelijk een beeld te krijgen van de mogelijkheden die de locatie biedt.
  2. N.a.v. de verkregen informatie tijdens het gesprek sturen wij een vrijblijvende offerte en een concept plan toe.
  3. Jullie zijn enthousiast en willen dit avontuur graag met ons aangaan, te gek! Uiteraard is het mogelijk om een aantal diensten te wijzigen en/of aan te passen, met als doel dat jullie droombruiloft tot in de details bij jullie wensen aansluit.
  4. Wij gaan over tot actie: wij bezoeken o.a. de locatie, werken het styling design uit, contacten onze leveranciers, maken een draaiboek en organiseren de afgesproken (extra) diensten.
  5. Wij houden nauw contact gedurende deze periode en komen één of enkele keren samen om alles goed op elkaar af te stemmen.
  6. Jullie droombruiloft komt tot werkelijkheid, alle voorbereidingen komen op dit speciale moment samen. Wij coördineren jullie bruiloft en zorgen ervoor dat het programma vlekkeloos verloopt en jullie onbezorgd kunnen genieten!
  7. Achteraf kijken we terug op jullie bruiloft en handelen wij de laatste aspecten af onder het genot van een glaasje bubbels.

bruiloft

Wat kost het

De kosten van jullie bruiloft zijn afhankelijk van vele factoren, zoals het aantal gasten, de gekozen locatie en de gekozen diensten. Iedere bruiloft die wij organiseren is uniek en vraagt om maatwerk. Wij sturen n.a.v. het kennismakingsgesprek een offerte toe. Een bruiloft kost gemiddeld €18.000,- afhankelijk van jullie wensen.
Willen jullie enkel een styling pakket bij ons afnemen zijn wij te boeken vanaf €5.000,-.

Onze trouwlocatie in Frankrijk

Op 6 uur rijden in een prachtige omgeving, tussen glooiende heuvels en uitgestrekte groene vlaktes, bevindt zich een klein idyllische Frans dorpje. Onze trouwlocatie bevindt zich op één van deze heuvels en kijkt uit over het dorp. Een typisch Frans huis met prachtig kleurende luiken met een tuin die vroeger een stadspark was. Genoeg ruimte om de ceremonie onder de appelbomen te houden, het diner op het terras en het feest op de heuvel. Daarnaast kun je ook even pootjebaden in het gloednieuwe en verwarmde zwembad. Door de ligging naast de kerk wordt de tuin omgetoverd tot een idyllische en romantische trouwlocatie.

Wat kost het

Deze unieke locatie is te boeken vanaf €25.000,- Hierbij verzorgd Lola’s Events het totaal concept en verwezenlijken wij jullie droom huwelijk. Denk hierbij aan styling, catering, drankarrangement, entertainment en de organisatie hiervan.

Geïnteresseerd?!

Boek hier!