Bedrijfsfeest

Het organiseren van een bedrijfsfeest is een tijdrovende bezigheid, waarbij tal van aspecten georganiseerd dienen te worden en u wilt graag dat al deze inzet ook loont. Een goede reden dus om uw bedrijfsfeest uit te besteden. Dit scheelt u extra tijd en moeite en voor ons is dit een tweede natuur. Wij steken uw bedrijfsfeest graag net even iets anders in, zodat deze zich onderscheidt van de gangbare “formele” bedrijfsfeesten. Niets mis met formeel natuurlijk, alleen kan dit soms wat minder stijf. Wij houden van toegankelijke bedrijfsfeesten waarbij aandacht voor de gasten centraal staat. Door middel van creatieve locatie styling zal uw bedrijfsfeest een unieke sfeer aannemen, waarbij de locatie zo wordt ingericht dat men optimaal kan netwerken en nader tot elkaar kan komen. Met als doel een smaak- en sfeervol samenzijn.

Bedrijfsdiner

Wilt u nader tot elkaar komen onder het genot van een prachtig verzorgd diner? Onze masterchef kookt graag bijzondere gerechten en is in staat om een speciaal menu voor u samen te stellen in combinatie met een passend wijnarrangement. Wij stylen graag de tafels in thema van uw bedrijf en verzorgen hierbij alle persoonlijke details. Wij kunnen tevens het diner in een buffetvorm of als walking dinner aanbieden. 

Bedrijfsfeest

Tijdens uw bedrijfsfeest kijken wij graag hoe wij een bijzondere avond kunnen verzorgen en iedereen positief kunnen verrassen. Wij bespreken graag uw wensen en stellen aan de hand hiervan een team met professionals op, waarbij de aandacht ligt op een smaak- en sfeervol samen zijn. Wij kunnen alle verschillende diensten voor u uit handen nemen of slechts enkele diensten verzorgen. Denk hierbij aan catering, styling, partymanagers, licht en geluid, dj’s, foto- en/of videografie. Wij creëren graag samen met u een herinnering die men niet snel vergeet.

Bedrijfslunch

Wij verzorgen graag een verantwoorde lunch op locatie, denk aan sandwiches, salades, borrelhapjes en nog veel meer. Wij kunnen een prachtige buffettafel stylen of het kan praktisch en eenvoudig. Heeft u speciale wensen? Wij stellen onze lunch graag op maat met u af.

 Bedrijfsborrel

Samen het weekend (of nieuwe jaar) inluiden, onder het genot van bijzondere hapjes en drankjes, presentaties en/of een knallende band. Met als doel om de saamhorigheid onder uw personeel te verhogen en op een informele manier zaken of privé met elkaar te bespreken.

Bedrijfsopening

Vaak heeft u een bepaalde deadline voor de openingsdatum van uw nieuwe zaak. Door tijdsdruk is het daardoor lastig om op de kleine details te letten van uw openingsfeest. Toch wilt u graag een goede eerste indruk achterlaten bij uw gasten en potentiële klanten, zodat uw bedrijf van start gaat met de juiste energie. Geef uw nieuwe bedrijf een energieke boost met een knallend openingsfeest. Wij denken graag mee over een creatief idee om uw klanten iets extra’s mee te geven.

 

 

Geïnteresseerd?!

Boek hier!