Samen

Lola’s werkt graag samen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Wij werken met andere ondernemers en professionals om een sterk aanbod te kunnen bieden en omdat het veel gezelliger is! Wij vinden het belangrijk om verschillende kwaliteiten samen te brengen en daarmee elkaars ideeën te versterken. Daarmee willen wij meer variatie in ons aanbod creëren.

Zou jij het leuk vinden om hier tussen te staan? Denk jij dat je ons als bedrijf of als persoon iets kunt bieden op het gebied van feesten en partijen? Wil je graag met ons samenwerken? Stuur ons dan een bericht.

Iris Broere

Oprichtster Lola's

Lees meer »

Waar ik in mijn eigen leven ontzettend van geniet, wil ik graag uitdragen met Lola’s:  spontaniteit, kwaliteit, aandacht en genieten van het moment. Ik wil deze aspecten overbrengen in Lola’s activiteiten en kan daarin mijn passie kwijt. Samenwerken vind ik daarbij belangrijk, omdat het delen van ideeën en enthousiasme voor mij onbetaalbaar is. Samen staan we sterk.

Elise Drenthe

Lola's Fotograaf

Lees meer »

Als huisfotografe van Lola’s Events ben ik inzetbaar op evenementen. Ik wil met mijn fotografie de bijzondere momenten vastleggen zodat je altijd kunt terug kijken op die leuke dag. “De herinnering die je later wilt hebben moet je nu maken”.

Tim Rietkerk

DJ & Vliegende keep

Lees meer »

De vliegende keep is op alle fronten ‘de frisse alleskunner’ binnen ons team. De vliegende keep zal enthousiasmeren en van het evenement of feest een beleving maken. Deze vliegende keep houdt van een feestje en kan een prima plaatje draaien. Als ‘The Chemist’ is hij in te huren als dj en zal Lola’s versterken met zijn muzikale mixjes op gelegenheden!

Jonno Broere

Ober & Vliegende Keep

Lees meer »

De vliegende keep is op alle fronten ‘de frisse alleskunner’ binnen ons team. De vliegende keep zal enthousiasmeren en van het evenement of feest een beleving maken. Deze vliegende keep is één van de gezelligste barrista’s uit Leiden. Probeert iedereen met een lach of grap te bedienen.

Martin Broere

Slootjesvisser, Kunstenaar & Chauffeur

Lees meer »

Martin is creatief en houdt er van om de wereld mooier en beter te maken. Met zijn enthousiasme is hij er op gericht om gebruikte producten in een modern, kunstzinnig eigen jasje te steken. Daarnaast is hij de chauffeur van Lola’s camper.

Chef Stan

Master chef

Lees meer »

Chef Stan heeft een prachtige dosis aan ervaring op gedaan in
sterrenrestaurants. Momenteel geeft hij kookles op de Leo Kannerschool in Oegstgeest. In 2015 deed Stan mee met het tv programma Masterchef 2015 en werd hij tweede. Deze jonge kok is van vele markten thuis, bewaart de rust in de keuken en is creatief met voedsel en smaken. Lola’s is blij dat Stan ondanks zijn drukke kookschema ook Lola’s af en toe komt aansterken.

Chef Klaas

Chef de Cuisine

Lees meer »

Chef Klaas heeft één passie, en dat is koken. Zijn Culinaire achtergrond heeft zich zonder meer ontwikkeld tijdens zijn  jeugd in Engeland, waar hij opgroeide. Vanaf 2007 geeft hij al leiding over een team van koks bij Kookworkshops bij De Kookerij in Noordwijkerhout waar hij ook heeft samengewerkt met gerenommeerde Chefs zoals: Robert Kranenborg, Cees Helder en sterrenkok Niven Kunz uit Rijswijk. Wat Chef Klaas onderscheidt van andere koks is naast zijn enorme vakkennis en techniek ook de aandacht voor eenvoud. Chef Klaas steekt graag de handen uit zijn mouwen om voor u top gerechten klaar te maken.

Jo

Ontbijtservice

Lees meer »

Gelukkig krijgen de Lola’s af en toe versterking bij het maken en bezorgen van de ontbijtjes. Samen is niet alleen en daarom is enige hulp van harte welkom.

Aswin Baaijens

Videograaf

Lees meer »

Ik ben een filmmaker in hart en nieren. Mijn passie is het schrijven en regisseren van aangrijpende speelfilms. Dat komt vanuit een verlangen om te raken en inspireren. Ik krijg veel energie en voldoening van mensen met een gevoel achterlaten. Mijn werk kun je duidelijk herkennen door de intieme, persoonlijke en menselijke elementen. Bruiloft films vind ik speciaal omdat je iemand zijn meest bijzondere dag kan laten herleven en het gevoel van die dag weer kan opwekken door middel van een video! 

Ben jij dit?

Werk samen met Lola's!

Lees meer »

Neem contact met ons op!