Samen

Lola’s Events werkt graag samen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Wij werken met andere ondernemers en professionals om een sterk aanbod te kunnen bieden en omdat het veel gezelliger is! Wij vinden het belangrijk om verschillende kwaliteiten samen te brengen en daarmee elkaars ideeën te versterken. Daarmee willen wij meer variatie in ons aanbod creëren.

Zou jij het leuk vinden om hier tussen te staan? Denk jij dat je ons als bedrijf of als persoon iets kunt bieden op het gebied van feesten en partijen? Wil je graag met ons samenwerken? Stuur ons dan een bericht.

Iris Broere

Oprichtster Lola's Events

Lees meer »

Waar ik in mijn eigen leven ontzettend van geniet, wil ik graag uitdragen met Lola’s:  spontaniteit, kwaliteit, aandacht voor elkaar en genieten van het moment. Ik wil deze aspecten overbrengen in Lola’s activiteiten en kan daarin mijn passie kwijt. Samenwerken vind ik daarbij belangrijk, omdat het delen van ideeën en enthousiasme voor mij onbetaalbaar is. Samen staan we sterk.

Madelief Bosch

Dreamteam - Operational

Lees meer »

Madelief, heeft passie voor alles wat met evenementen te maken heeft. Met haar opleiding in de eventindustrie en haar ervaring in de horeca is zij diegene die alles tot in de puntjes achter en voor de schermen kan organiseren. Ze werkt nauwkeurig en houdt van overzicht en dat is precies hetgeen wat belangrijk is als het aankomt op het plannen en organiseren van evenementen. Een echte alleskunner, die je graag erbij wilt hebben tijdens het verzorgen van jouw event!

Joy Stavleu

Dreamteam - Productie

Lees meer »

Meet Joy! De naam zegt het al deze harde, vrolijke werkster brengt een hoop plezier in Lola’s dreamteam. Joy werkt met passie voor Lola’s en kan altijd enorm genieten van een mooi resultaat. Daarom zal ze ook altijd alles geven voor het beste plaatje. Met haar ervaring in de reclamebranche is ze gewend om onder hoge druk te presteren. Wij zijn super blij met deze bezige bij want haar creatieve kijk en haar ‘hands-on-mentality’ zijn absoluut onmisbaar tijdens onze events. 

Chef Stan

Master chef

Lees meer »

Chef Stan heeft een prachtige dosis aan ervaring op gedaan in
sterrenrestaurants. Momenteel geeft hij kookles op de Leo Kannerschool in Oegstgeest. In 2015 deed Stan mee met het tv programma Masterchef 2015 en werd hij tweede. Deze kok is van vele markten thuis, bewaart de rust in de keuken en is creatief met voedsel en smaken. Daarnaast kan hij altijd ontzettend gepassioneerd vertellen over mooie producten of bereidingen. Een echte vakman aan het werk!

Chef Klaas

Chef de Cuisine

Lees meer »

Chef Klaas heeft één passie, en dat is koken. Zijn Culinaire achtergrond heeft zich zonder meer ontwikkeld tijdens zijn jeugd in Engeland, waar hij opgroeide. Vanaf 2007 geeft hij al leiding over een team van koks bij Kookworkshops, waar hij ook heeft samengewerkt met gerenommeerde Chefs zoals: Robert Kranenborg, Cees Helder en sterrenkok Niven Kunz uit Rijswijk. Klaas beschikt over de juiste vakkennis en techniek en houdt daarbij ook van de eenvoud. Chef Klaas steekt graag de handen uit zijn mouwen om voor u top gerechten klaar te maken.

Chef Hilko

Chef

Lees meer »

Chef Hilko kookt al geruime tijd mee op diverse partijen van Lola’s Events, van bruiloften tot 21-diners tot leuke bedrijfscateringen. Chef Hilko weet wat hij doet als het op eten aankomt van een goed stuk vlees bereiden, tot de zeebaars voorzien van een mooie garing met een krokant huidje of een saus mooi op smaak brengen. Deze gepassioneerde kok zorgt voor een goede sfeer in het team. Hilko is een harde werker die zich altijd inzet voor het beste resultaat en net dat stapje extra zet.

Elise Drenthe

Fotografe

Lees meer »

Als huisfotografe van Lola’s Events ben ik inzetbaar op evenementen. Ik wil met mijn fotografie de bijzondere momenten vastleggen zodat je altijd kunt terug kijken op die bijzondere dag. “De herinnering die je later wilt hebben moet je nu maken”.

Nikki Groenewegen

Fotografe

Lees meer »

Nikki heeft al meerdere events van Lola’s prachtig weten vast te leggen met haar camera. Wij zijn altijd erg blij als Nikki van de partij is omdat de kwaliteit van haar foto’s professioneel is en zij prachtige sfeerbeelden weet te schieten. Zowel van de gasten als van de styling, zij weet de juiste momenten te vast te leggen.

Ian Wolbrink

Wijnadviseur Gouden Ton

Lees meer »

Wij werken al geruime tijd samen met Ian Wolbrink van de Gouden Ton – Oegstgeest. “Ik ben de wijnhandel niet ‘ingerold’, ik heb er bewust voor gekozen.” Ian heeft veel kennis op het gebied van wijnen en is enorm service gericht. Daarom doen wij graag zaken met Ian en laten wij ons door hem adviseren om de ideale wijn spijs combinatie aan te bieden aan onze opdrachtgevers.

Tim van Es & Co

The Dutch Oysterman

Lees meer »

Heerlijk om samen te werken met een echte oesterkenner! Tim is razend enthousiast over zijn oesters en vindt het fantastisch om mooie verhalen te vertellen over de oester. Dit blijft wat ons betreft altijd een toegevoegde waarde op ieder event. Het is een stukje culinaire entertainment, een verbindende factor en altijd fotogeniek! Na het runnen van zijn eigen strandtent is Tim een doorgewinterde horeca ondernemer en dat is precies waarom wij graag met hem samenwerken!

Jonno

Dreamteam

Lees meer »

De vliegende keep is op alle fronten ‘de frisse alleskunner’ binnen ons team. De vliegende keep zal enthousiasmeren en van het evenement of feest een beleving maken. Deze vliegende keep is één van de gezelligste barrista’s uit Leiden. Probeert iedereen met een lach of grap te bedienen maar vervult ook prima een rol in de keuken of als gastheer.

Sanne Huisman

Dreamteam / Artiest

Lees meer »

Sanne is van alle markten thuis, van de opbouw en het stylen van events, tot het assisteren van de chefs in de keuken. Sanne werkt altijd met dezelfde toewijding en liefde voor het vak. Sanne’s serene kracht werkt prettig door in het team. Sanne is daarnaast ook een geweldige zangeres! Zij vormt met haar gitarist David ook een duo voor intieme gelegenheden, denk aan mooie achtergrond muziek tijdens een diner of een prachtig intiem nummer tijdens de ceremonie van een bruiloft.

Manouk & Rosa

Dreamteam

Lees meer »

Manouk & Rosa zijn twee echte horeca tijgers. Ze weten wat hard werken is en doen dat altijd met een stralende glimlach. Tafels indekken, bussen in- en uitladen of chauffeuren van A naar B. Daarnaast zijn deze meiden ook geweldige gastvrouwen. Deze twee toppers zijn altijd in voor leuke Lola’s klussen en hebben al een behoorlijk Lola’s repertoire opgebouwd. Aandachtig, lief en sterk!

Sonia

Dreamteam Styling

Lees meer »

Sonia ademt styling. Met oog voor detail gaat zij voor het perfecte plaatje en niets weerhoudt haar ervan om het beste resultaat te creëren. Ze houdt van mooie producten en weet deze vaak prachtig te combineren in haar stylingen. Het is een feest als Sonia het team komt versterken omdat ze naast haar passie voor styling ook nog eens veel ervaring heeft in het organiseren en uitvoeren van events.

Ontbijtprinces Jo

Ontbijtservice

Lees meer »

De Lola’s ontbijtservice wordt verzorgd door onze ontbijtprinces Jo, die al haar liefde en passie telkens weer in deze ontbijttas stopt. Iedere ontbijttas wordt zorgvuldig verzorgd en met liefde bereid en ingepakt. Als we dat aan iemand kunnen toevertrouwen dan is het aan onze lieve Jo. Het feit dat we inmiddels al een vast klantenbestand op regelmatige basis blij maken met onze ontbijttas geeft aan dat deze succesformule aanslaat.

Ben jij dit?

Werk samen met Lola's!

Lees meer »

Neem contact met ons op!