Polder Diner: een unieke ervaring in de polder

Op dit moment hebben wij dankzij de vele aanvragen in 2022 nog geen ruimte in de agenda voor een nieuw polder diner. Mochten wij een nieuwe data plannen zullen wij dat uiteraard op onze social media en op de website melden. Wilt u een privé diner organiseren bij ons in de polder neemt u dan contact met ons op. We kunnen hier maximaal voor 60 personen diner verzorgen. Houdt u hier wel rekening met een eindtijd van 23.00 uur aangezien we middenin de polder te gast zijn. 

Wij serveren hier een luxe 5-gangen verrassingsmenu, waarbij onze chefs Stan & Klaas live voor u zullen koken. Daarnaast kunt u genieten van muzikaal entertainment en een prachtig uitzicht op de polder in Warmond.Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor zowel fiets als auto. Tussen 17.00 en 17.30 uur wordt u op de locatie verwacht en zullen wij u bij het entree ontvangen.

Het is belangrijk dat u de dranken selecteert die u wilt nuttigen tijdens uw diner.
Wij zullen deze op uw tafeltje klaarzetten in buckets.

Bij slecht weer of te weinig animo nemen wij contact met u op om het diner te verplaatsen/annuleren.

Overige informatie en het adres ontvangt u bij de bevestiging van uw reservering.

CORONA MAATREGELEN

Uiteraard nemen wij momenteel extra maatregelen tijdens de bereiding van het diner. Dit door o.a. het gebruik van handschoenen, het regelmatig grondig wassen van onze handen en het werkoppervlak. Deze maatregelen zijn allemaal in lijn met de richtlijnen vanuit het RIVM. Ook hebben wij creatieve oplossingen bedacht voor het serveren aan tafel op 1,5 meter. U dient zelf verantwoordelijke besluiten te nemen m.b.t. de huidige corona maatregels, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele boetes. 

Op de hoogte blijven van het Polder Diner

Wilt u op de hoogte blijven of heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden in de polder?
Mailt u dan gerust naar polderdiner@lolasevents.nl

Bekijk hier een sfeerimpressie van onze zomer editie.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Polder Diner: een unieke ervaring in de polder

Voor meer vragen

Liefs Lola’s
+31 6 42 31 92 09
polderdiner@lolasevents.nl