Lola’s Vintage Bruiloft

Wij mochten voor het lieve bruidspaar Marianne en Wouter hun trouwlocatie aankleden. De dag vond plaats in Woubrugge bij restaurant Disgenoten. Een fijne plek aan het water met een heerlijk terras. Het bruidspaar wilde heel graag de bruiloft omtoveren tot een ‘Vintage Bruiloft’. Leuk om te vernoemen dat Marianne ons gevonden had via het tijdschrift ‘Daphne’s Diary’.

Wij hebben de ceremonie aangekleed met ons berkenhouten trouwprieel en met Lola’s boeketten. Daarnaast hebben wij ook de aankleding verzorgd van de lunch. Wij hebben hier ons vintage servies ingezet. Na de heerlijke lunch in high tea vorm gingen het bruidspaar en de gasten naar de overkant van het water voor de ceremonie in de kerk. Dit gaf ons de ruimte om de taart tafel te installeren en te stylen. Deze hebben wij buiten op het zonnige terras geplaatst. De zus van de bruidegom had de heerlijke taarten gemaakt. Ze waren niet alleen heel lekker maar zagen er ook fantastisch uit!

Bedankt Marianne en Wouter voor deze super leuke opdracht. Wij wensen jullie veel geluk samen.

Fotoreportage door Lola’s Events en Jolanda Boer Fotografie

Nog meer foto’s kan je vinden op de blog van Jolanda Boer.

Wil jij ook een thema bruiloft? Neem dan contact met ons op.

Liefs Lola’s
www.lolasevents.nl

 

2 reacties op op “Lola’s Vintage Bruiloft

  1. Super gaaf!! Ooh ik zou willen dat ik jullie beroep had! Dat lijkt me zoo ongelooflijk leuk! Al die mooie spullen neerzetten en etaleren van bruidsartikelen zoeken en bij elkaar passend maken. ja lijkt me echt tof! Jullie maken ook echt een mooie creatie echt wowie!!

Geef een reactie