Valentijnsdag – liefde gaat door de maag!

Valentijnsdag, cliché of de meest romantische dag van het jaar? Voor iedereen heeft deze dag een andere betekenis, de één vindt het onzin, anderen vinden het fantastisch. Maar waar komt deze dag vandaan?

Het blijft een beetje een mysterie waar en hoe deze dag is ontstaan, maar de meeste verhalen vertellen ons dat Italië de oorsprong kent van Valentijnsdag. De kans is groot dat men graag wil geloven dat het hiervandaan komt, omdat Italië al een romantisch imago heeft dankzij vele films (letters to Juliet!) en bijvoorbeeld het verhaal van Romeo en Julia.

Valentijns-Quotes

Valentijnsdag is eigenlijk puur commercieel, dankzij de Amerikanen, zij hebben de nadruk weten te verleggen van de anonieme liefde naar liefde. Helaas is het percentage van Nederlanders dat iets doet aan Valentijnsdag de laatste jaren minder geworden en dat is jammer!

Moeilijk hoeft het namelijk niet te zijn: een klein gebaar, zoals een ontbijtje, is al genoeg. Een bekend gezegde is ‘Liefde gaat door de maag’ en daar staat Lola’s helemaal achter ;-). Verras je lief, bff, ouders of opa&oma (en natuurlijk jezelf) met een heerlijk Lola’s Valentijnsontbijt. Gegarandeerd dat je de dag goed begint! Om het af te maken zet je een gezellig muziekje aan, steek je wat kaarsjes aan, zet je een bloemetje neer (inbegrepen bij het ontbijtje, alleen een vaasje nodig dus!) en voor je het weet is deze ‘liefdevolle dag’ weer om en heb je toch iemand heel blij gemaakt. Ter inspiratie een aantal voorbeelden aan het einde van deze blog!

Boek nu Lola’s Valentijnsontbijt!

Wil jij een uniek ontbijt, wat smaakvol verpakt is met heerlijke verse producten? Bestel dan nu voor €35,00 (2 personen) een Lola’s Valentijnsontbijt! In Leiden en omstreken gratis thuisbezorgd. Klik op de link om te bestellen en wacht niet te lang, want vorig jaar was dit een onwijs succes en gingen de ontbijtjes als warme broodjes over de toonbank!

valentijnsdag

Oh en hadden we al vermeld dat Valentijnsdag dit jaar op een zondag valt?
Ideaal om uitgebreid te ontbijten.

Ps. Welke taart willen jullie dit jaar in de ontbijttas?

Leuk om te geven. Leuk om te krijgen. Ga naar onze contactpagina en bestel!

Liefs Lola’s

4 reacties op op “Valentijnsdag – liefde gaat door de maag!

  1. Halloo Lola’s,

    Ik wil graag een ontbijt voor 2 personen bestellen voor valentijn.
    Ik zou graag willen weten hoe ik dit kan regelen/betalen/thuis krijg.

    Groetjes Daniel

    • Hoi Daniel! Leuk dat je een ontbijt wil bestellen. Op onze contactpagina kun je bij ‘wat wil je bestellen’ ontbijtservice aanklikken. Hier kun je Valentijnsontbijt aanvinken en dan kun je al je gegevens invullen. Mocht het niet lukken laat het ons dan even weten! Liefs Lola’s

Geef een reactie