Tafelstyling & more in Teal & Gold: 21-diner Orla

Wie: Orla
Wat: 21-diner
Waar: Wassenaar
Wanneer: 15 maart 2019
Thema: Teal & Gold
Styling: Lola’s Events
Chef: Lola’s Events – Stan
Fotografie: Elise Drenthe

Wauw. Wat een bijzondere opdracht was dit… De laatste keer samen met Elise op het adres waar we (inmiddels bijna 5 jaar geleden!) een van onze allereerste feest mochten organiseren. Echt zo’n mooie afronding van onze fijne samenwerking, maar ook een bijzonder begin voor ‘het nieuwe Lola’s Events’ onder leiding van Iris. We hebben samen een knallende tafelstyling, photobooth, borrel en diner neergezet.

De 50ste verjaardag van Ursula was zo’n geslaagd feest dat ze niet alleen hun hond naar ons hebben vernoemd (zo lief!), maar nu zelfs het 21-diner van dochter Orla aan ons toevertrouwden. Met het thema teal & gold en de Branding als inspiratie was de plank bijna niet mis te slaan en wat was het gaaf zeg!

Teal & Gold 21-diner tafelstyling

We waren natuurlijk al bekend met de prachtige ruimtes, omdat we er al eerder onze styling magie op los hebben mogen laten, maar toch voelden we na de ‘winterstop’ alweer de kriebels in onze vingers en konden we niet wachten om aan de slag te gaan. Allereerst hadden we op de stoffenmarkt in Amsterdam een prachtige fluwelen tafelloper gescoord die precies paste bij onze visie voor de tafelstyling van de lange houten tafels en een perfect contrast vormde met het gouden bestek. Vanuit dat startpunt gingen we vervolgens aan de slag. Gouden kandelaars, blauwe lintjes, gedroogde bloemen… de puzzelstukjes pasten al gauw in het plaatje en alles kwam uiteindelijk nog mooier samen dan we hadden kunnen hopen.

Een prachtig plaatje

Bij binnenkomst liepen de gasten gelijk al langs de gepersonaliseerde photobooth die in de ruime hal stond. Wij mochten ons klassieke krijtbord photobooth dit keer in een teal-gold jasje steken en het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf! 😉 Vanaf de deuren naar de dinerzaal had je prachtig zicht op de lange dinertafels gehuld in sfeervol kaarslicht. Bij aanvang van de gasten waren de “wauw”-kreten en ‘heart-eye emojis’ om de foto backdrop en tafelstyling tot in de keuken te horen, waar wij samen met chefkok Stan het op maat gemaakte menu nog eens doornamen. Met shared dining meat & fish planken en dessertschalen vol met weckpotjes was het net alsof de Branding zijn keuken even aan ons had uitgeleend. Uiteraard met onze unieke masterchef twist! Al was Ursula dit keer niet het middelpunt van het feest heeft ze toch staan shinen in de keuken. Hier heeft ze maar al te graag alle tips and tricks van Stan gelijk in de praktijk gebracht!

Wat was het leuk om weer terug te zijn! Gelukkig hebben we al vernomen dat we over twee jaar weer welkom zijn voor de verjaardag van vader Eric! Zin in! Maar eerst nog even nagenieten van een geslaagd begin van dit seizoen!

Word jij ook 21 (of stiekem al ietsje ouder) of heb je iets anders te vieren? Wij nemen graag de verzorging uit handen door een volledig op maat gemaakt en knallend geheel neer te zetten. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te bespreken.

Liefs Lola’s Events

 

Geef een reactie