Surprise party in Bennebroek!

Surprise! Surpise! Surprise! Er is altijd wel een gelegenheid te bedenken voor een feestje, maar dan moet je wel zelf de slingers ophangen. Gelukkig niet altijd, want misschien organiseert er wel iemand een surprise party voor je.

supriseparty

Zo waren wij in Bennebroek te gast om hier de surprise party van de ouders van Margot en Jeroen te organiseren. Ze waren dit jaar maar liefst 30 jaar getrouwd! Het initiatief lag bij de zoon en dochter van het stel. Samen werden de ouders van Margot en Jeroen op pad gestuurd zodat de Lola’s ervoor konden zorgen dat het hele huis op en top gestyld kon worden. Maar goed ook, want de vader was eigenlijk van plan om de schuur te verbouwen. Dat mocht hij misschien wel een andere dag doen maar niet vandaag. Terwijl de ouders van Margot en Jeroen niets vermoedend aan het golfen waren, werd het hele huis ondersteboven gezet. Van entreestyling tot aan een speciaal opgebouwde gin tonic bar. Aan alles werd bij deze voorbereiding van de suprise party gedacht.

Het verrassingsmoment was extra groot toen de ouders van Margot en Jeroen binnen kwamen. Ze stonden helemaal versteld en waren compleet voldaan. Zo werden ze helemaal in het zonnetje gezet door middel van leuke speeches en kado’s.

suprise

Tijd voor een feestje…

Wat hoort er nou allemaal bij een surprise party? Natuurlijk een volledig verzorgd walking dinner, bediening, muziek maar ook de gezelligheid van je vrienden en familie. Het walking dinner bestond uit 4 heerlijke gangen namelijk: steak tartaar, coquille, kalfssukade en als dessert een overheerlijke citroentaart. We trapten af met een culinaire steak tartaar omdat de vader dit zo lekker vond. Na het diner ging pas écht het dak eraf toen de Leidse volkszanger: “Danny Plezier” arriveerde. Onder het genot van gin tonic’s gingen de gasten helemaal los. Iedereen genoot van de muziek en ambiance tijdens deze surprise party. Het feest was zo geslaagd dat het door ging tot in de vroege uren.

Na afloop kregen we nog een lovende reactie van Margot en Jeroen:

“Wat was het een fantastisch feest, wij hebben ook echt genoten. Wij zijn jullie erg dankbaar voor alle goede zorgen, ik heb mij de hele avond nergens druk over hoeven maken, alles liep gesmeerd en de reacties van alle gasten waren zeer positief!”

Uiteraard legden wij dit vast met mooie foto’s. Wil jij ook een professionele fotograaf tijdens jouw feest?

Ben jij na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt en wil jij ook een suprise party organiseren die tot in de puntjes is verzorgd? Wij als evenementenbureau kunnen het geheim houden en ook jou een top avond bezorgen.

Neem dan nu contact op met ons en wij regelen het voor je.

Liefs Lola’s

Geef een reactie