Styling Verhuur Items nodig voor jouw bruiloft, tuinfeest, diner?

Zoek jij nog mooie styling items!
Bij Lola’s Events kan je ook terecht om mooie items in te huren!

Lola’s heeft in de afgelopen jaren veel items bij elkaar verzameld en wil deze graag met jou delen! Of je nou de aankleding van een borrel, tuinfeest, cateringplein, bruiloft ceremonie, tafelstyling nodig hebt. Wil je graag de styling aan ons toe vertrouwen dan kunnen wij samen met jou een mooi styling arrangement opstellen. We denken graag mee, maken mooie moodboards en selecteren hiervoor de bijpassende styling items en passende leveranciers. Heb je budget technisch iets minder te besteden? Dan is onze Styling Verhuur Brochure misschien iets voor jou. Met onze Styling Verhuur Brochure kan je zelf je pakket samenstellen en je feest of event voorzien van leuke styling items. Hiermee kan je dan alsnog een prachtige aankleding verwezenlijken én ben je budget-wise goedkoper uit!

Mocht je zelf nog wat zoekende zijn wat betreft de styling en/of een thema, dan kunnen we jou natuurlijk altijd helpen met onze adviezen. Lees vooral verder als je benieuwd bent naar wat Lola’s Styling Verhuur brochure te bieden heeft.

Styling verhuur – Ceremonie

Een bruiloft is een prachtige gelegenheid, waar oog voor detail geldt. Dit is hét moment dat het bruidspaar elkaar het jawoord geeft en waar de gasten aanwezig zijn bij dit mooie moment. Hierbij is een mooie aankleding met het meubilair natuurlijk een belangrijk detail om een fijne sfeer en een extra mooi moment te kunnen creëren.

Om de ceremonie sfeervol in te richten kan je bijvoorbeeld kiezen voor Lola’s houten klapstoeltjes. Houten klapstoeltjes kan je voor iedere stijl gebruiken, denk maar aan een bohemian wedding of juist een rustieke aankleding. Om deze vervolgens wat aan te kleden, kan je denken aan decoreren met bloemen of linten, zoals op de foto hieronder! Hoe gezellig is het om vervolgens de ruimte aan te kleden met een welkomstbord en festivalslingers? Ga je voor een bohemian wedding kan je bijvoorbeeld onze knusse vloerkleden en de leuke pauwstoelen rotan samen brengen in de ruimte. Leg hier nog wat mooie kussens bij en klaar is kees!

De aankleding kan aangepast worden aan de stijl van de bruiloft, bijvoorbeeld een romantische sfeer met veel roze en pasteltinten, of juist een stoere, industriële sfeer met metaal en donkere kleuren. Met de juiste aankleding wordt de ceremonie een moment om nooit te vergeten!

Styling verhuur – Tuinfeest

Heb je zin in een zomers feest in de buitenlucht en heb je iets te vieren? Hoe leuk is het dan om jouw tuin te kunnen versieren met Lola’s styling verhuur items! Een tuinfeest geeft zo’n gezellige en intieme sfeer, waardoor je met de juiste items al snel een prachtig totaalplaatje creëert.

Ook hier zijn de festival slingers, lampionnen, kaarsen en priksnoeren met lampjes een perfecte keuze! ‘S avonds is dit al helemaal een sfeervol plaatje. Hoe gezellig is het als je dan verder het feest aankleed met een mooie bar voor de drankjes en wat sta-tafels om deze drankjes aan te drinken. Ook is het misschien lekker om wat lounge hoekjes te creëeren waar jullie even kunnen bijkletsen?! Met Lola’s Styling Verhuur kun je zo je unieke items selecteren om jouw feest van een unieke styling te voorzien.

Diner tafel styling pakket

Organiseer je een 21-Diner of heb je aansluitend na jouw ceremonie een diner met gasten? Tijdens een diner gaat het niet puur om het lekkere eten en mooie dranken. De styling van de tafel bepaalt de hele sfeer! Het draagt bij aan de gehele ervaring van de avond.

Een mooi tafelkleed met een tafelloper kan de tafel een warme en uitnodigende uitstraling geven. Vervolgens kan je beginnen met het plaatsen van borden, bestek en glazen. Ga je hier voor de meer klassieke uitstraling met de standaard kristallen wijnglazen of kies je voor een speelse styling met verschillende soorten glazen? Bij het decoreren van de tafel kunnen bloemen, kaarsen en andere decoratieve elementen worden gebruikt om een ​​gezellige en feestelijke sfeer te creëren. 

Voor de styling van de diners kan je bij ons een tafelstyling pakket afnemen. Hierbij verzorgen we de gehele aankleding voor jouw diner en komen we dit ook bij jou op locatie opbouwen! Stuur ons hiervoor een berichtje via ons contactformulier en dan nemen wij contact met je op!

 

Lola’s Verhuur Brochure

Benieuwd naar wat voor styling items wij kunnen bieden? Bekijk hier ons gehele styling verhuur assortiment. Benieuwd naar de prijzen vraag dan de volledige verhuur brochure aan via ons contactformulier.

Wil jij graag gebruik maken van onze styling verhuur?
Vraag dan via ons contactformulier de Styling Verhuur Brochure aan.
Wij sturen je dan de brochure toe voorzien van de prijzen en onze algemene verhuur voorwaarden.

We hope to hear from you!

Liefs Lola’s

Geef een reactie