Hoe organiseer je een pinterest waardig sit-down dinner?

Ja, eindelijk mochten we in opdracht ook zo’n heerlijk sit-down dinner organiseren. Kleden, kussens en een prachtige bohemian tafelstyling. We verzorgden voor het 21-diner van Madelief in een kantoorpand aan de Leidse singel een super gaaf sit-down dinner. Naast dat chef Klaas van Winsen een heerlijk menu bereidde toverden wij de ruimte van dit pand helemaal om. Benieuwd hoe dat er uit zag en hoe wij te werk zijn gegaan? Scroll dan hieronder door naar foto’s en uitleg!

Sit-down Dinner 

Dit geweldige thema kwam tot stand na wat pinterest inspiratie, het outfit van de jarige en het zien van de ruimte. Toen kozen we te gaan werken met de kleur ‘koraal’. We gingen voor bloemen die deze kleur in verschillende tinten ondersteunden (zacht en warm), hout, rotan en goud. Om het bohemian gevoel compleet te maken werkten we met verschillende kleden (afkomstig uit Marokko & Mexico), berenvellen, diverse rotan kleden en een selectie aan verschillende kussens. Zo’n leuke ‘mix en match’ komt goed van pas om het geheel een beetje te doen leven. Uiteraard namen we onze Pampas pluimen in verschillende tinten mee en zetten we diverse vazen hiermee vol. Dit vulde de ruimte mooi op! Een witte parasol binnen, de openhaard aan en een priksnoer om het helemaal af te maken. Toen de dames aan kwamen en in hun gave boho outfits plaats namen rondom de tafel was het sfeertje compleet! Wat was het heerlijk om deze styling te zien samen komen! 

Lola’s Events is een evenementenbureau die alle diensten onder een dak heeft gebracht. Zo kunnen wij jullie volledig ontzorgen en zorgen we dat alles een kloppend sfeervol geheel wordt. Het scheelt een berg aan communicatie doordat je met een contactpersoon alles af stemt. Ieder concept is uniek en op maat ontwikkelt, dit houdt het voor ons leuk en maakt het voor jullie persoonlijk. We call it a win win! 

Wil jij ook dineren in zo’n setting met een privé chef aan huis?
Neem vooral contact met ons op, want dit is iets wat wij ontzettend graag verzorgen! 

Liefs Lola’s 

Foto’s by Elise Drenthe 

Geef een reactie