Roze & Oranje Disco 21 Diner

Een zomers disco diner in April

21-Diners blijven booming, ook bij Lola’s. Het lijkt alsof er een inhaalslag gemaakt moet worden van de afgelopen 2 jaar qua feestjes, de afgelopen maanden zijn we daardoor druk bezig geweest met allerlei events. Dat vinden wij natuurlijk fijn, en al helemaal als er een leuk thema is verbonden aan het event. In dit geval ging het om een disco thema. Begin April mochten wij het 21-Diner van Jessica in Abcoude verzorgen, waar Lola’s los mocht gaan met felle kleuren en de discoballen ons om de oren vlogen. Het maken van de uitnodigingen en menukaarten was al een feestje op zich! Het werken met 2 tafels in de kamer maakte het een knus maar chique diner, de hoge plafonds en ornamenten gaven een bijzondere touch aan de ruimte.

About the food

Chef Stan verzorgde een 3-gangen diner, wat er wederom weer Pinterest-waardig uitzag. Er is gekozen voor wat lichtere, zomerse gerechten wat dus ook weer goed in het thema paste, wat ook weer te zien was in de oranje borden. Een zomerse zalm, ravioli met ricotta & citroen en als dessert een kunstwerkje van citroentaart. Waar Lola’s normaal gesproken met gouden elementen werkt, denk aan het bestek en kandelaren, moesten wij in dit geval rekening houden met het zilveren discoballen thema; geen probleem! It’s all in the details; oranje glazen, servetten en een fuchsia tafelloper konden dus ook niet ontbreken.

Kortom; Het was leuk om los te mogen gaan met alle felle kleuren, van de tafelloper tot de boeketten, precies waar Lola’s goed in is. Het plaatsen van 33 gasten aan de tafels was in eerste instantie nog best een ding. Uiteindelijk bleek dat het niet beter had kunnen passen dan dat het nu deed, daar houden we van! De dames pasten met de glitterjurken precies in het thema en zorgden ervoor dat de avond compleet was.

Interesse?

Denk je na het zien van deze post of onze socials; dit wil ik ook? Kijk vooral even op ons blog om meer inspiratie op te doen, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wie weet zien we jou op je eigen evenement binnenkort!

 

Geef een reactie