Pretty in pastel – 21-diner Floor

Het 21-diner is misschien wel de belangrijkste (en leukste!) verjaardag tijdens je studententijd. Oude vriendinnen van de middelbare school, je jaarclub en/of huisgenoten. Iedereen die jou lief is komt op deze dag samen en dat is best spannend, dus we kunnen ons voorstellen dat je graag wil dat dit diner tot in de puntjes verzorgd is, toch?

Dan hebben wij goed nieuws: Lola’s Events is gespecialiseerd in 21-diners. Wij hebben alles in huis om jouw 21-diner tot een geslaagd feest te maken. Benieuwd hoe wij de tuin van Floor hebben omgetoverd tot een sprookjesachtig decor voor haar 21-diner? Lees dan snel verder!

Make your table fabulous!

De tafelstyling speelt een grote rol, de jarige en zijn of haar gasten zullen zich ten slotte het grootste gedeelte van de avond aan tafel bevinden (onder het genot van een heerlijk diner en ontroerende speeches). Het is dus belangrijk dat hier veel aandacht aan wordt besteed, omdat dit het centrale punt van de avond is. Floor koos voor een tafelstyling met veel pasteltinten, waarbij de nadruk lag op een lila/lichtblauwe tint. Door te combineren met allerlei andere zachte kleuren gaf dit een mooi en zacht effect. Om het af te maken is er gekozen voor een goud bestek en vintage servies. De glazen zijn bewust niet allemaal hetzelfde, wij vinden dat dit een speels effect aan het geheel geeft.

Take it outside

In de zomer kunnen wij ons goed voorstellen dat je je diner lekker buiten wilt houden. De kans bestaat natuurlijk altijd dat het gaat regenen, of dat het kouder is dan dat je wilt. Gelukkig is hier de perfecte oplossing voor, de flextent! Het is niet alleen praktisch, maar ook sfeervol. Ook een tent kun je stylen. Door heaters/vuurkorven te plaatsen, veel kaarsen neer te zetten en eventueel dekentjes neer te leggen kunnen alle dames gewoon hun mooie jurkjes aan zonder daar dikke truien over aan te hoeven trekken ;-).

Colourful flowers

Het fijne aan bloemen is, je hebt ze in zó veel verschillende kleuren, soorten en maten dat je hier eindeloos mee kunt combineren. Wil je net zoals Floor een thema met veel pasteltinten? Kies dan bloemen uit in deze kleuren en wissel af met groen en wit voor een fris effect. Probeer de bloemen op onderstaande foto maar eens weg te denken, dan is de tafel een stuk saaier toch? Bloemen zijn een simpele, maar effectieve manier om het geheel op te fleuren. Ons advies is dan ook om hier niet op te bezuinigen!

Ben je enthousiast geworden door deze blog en de foto’s? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw eigen 21-diner!

Liefs, Lola’s

 

Geef een reactie