Lola’s trouwauto

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een passende trouwauto. Het is niet (of minder) leuk om met je eigen auto naar je bruiloft te gaan, jullie willen tenslotte opvallen! De dag draait ook om jullie, dus daar is niks mis mee. Wie dacht dat Lola’s alleen kon zorgen voor de organisatie van de bruiloft heeft het mis, want ook kunnen wij je helpen aan geschikt trouwvervoer.

trouwauto Leiden

Lola’s heeft drie trouwauto’s tot haar beschikking:

Volkswagen kever, 1965

Parelwitte kleur en in originele staat. De kever is vaak van identiteit veranderd, van een degelijke ‘boodschappenauto’ naar een auto voor de echte liefhebber. Leuk om te weten dat onze beetle beschikt over een origineel stuur en dashboard, dit is bij de meeste kevers van deze leeftijd niet meer het geval. Nog steeds is men niet uitgekeken op de ouderwetse Volkswagen kever, hoe ouder hoe charmanter!

Volvo Amazon, 1967

Créme kleurige Volvo in uitstekende staat! Één van de gaafste auto’s ooit gemaakt. Deze puntgave Amazon met klassieke en stoere uitstraling is een echte eye-catcher om in vervoerd te worden tijdens jullie bruiloft. Ben jij net als wij ook verliefd op de Volvo Amazon, dan ben je met dit exemplaar echt gelukkig. En dat is wat je wil tijdens jullie bruiloft!

trouwauto Leiden

Volkswagen T2 bus, 1972

Prachtige VW bus in zeer goede staat. Overgevlogen uit het warme California. Zitplaats voor 7 personen (incl. chauffeur). Deze bus is nog in originele staat en dat is erg bijzonder. De Volkswagen T2 werd in 1967 geïntroduceerd als de ‘panoramabus’, door de grote zijramen. Ideaal als je trouwt op een mooie plek dus!

trouwauto Leiden

In één van de kleinere auto’s zou het bruidspaar samen kunnen en in de volkswagen bus zou bijvoorbeeld de belangrijkste familie vervoerd kunnen worden!

De auto kan precies zo gestyled worden als dat het bruidspaar wenst. Denk hierbij aan strikjes, bloemen, blikjes achter de auto. Niets is te gek! De auto wordt gestyled in het thema van de bruiloft.

Wat kost het?

  • Volkswagen kever:       € 175,- per dag (08.00 – 17.00 uur). Dit is exclusief chauffeur.
  • Volvo Amazone:           € 275,- per dag (08.00 – 17.00 uur). Dit is exclusief chauffeur.
  • Volkswagen T2 bus:     € 525,- per dag (08.00 – 17.00 uur). Dit is inclusief chauffeur.
  • Auto Bruidstyling:         € 50,-

Voor meer informatie en de voorwaarden, neem gerust contact met ons op!

Liefs Lola’s



trouwauto Leidentrouwauto Leidentrouwauto Leiden

Geef een reactie