Lola’s ‘Flower Power’ 21-diner

Dit weekend mochten wij een 21-diner organiseren. Bij een 21-diner is het de bedoeling dat je gaat dineren in je ouderlijk huis met je dierbaarste vrienden en familie. Iedereen heeft de gelegenheid om jou even in het zonnetje te zetten door middel van een speech of een lied. Dit 21-diner was voor Cato. Voor haar werk als model reist zij de hele wereld over. Hierdoor ziet zij haar vrienden en familie minder vaak, dus dit feest was voor haar extra bijzonder. Cato is gek op bloemen dus het thema was “Flower Power”.
Na afloop heeft zij ons nog een heel lief bericht gestuurd:

“Leuke fantastische Elise en Iris,
Wat wil ik jullie graag bedanken voor het mooiste feest uit mijn leven! Het was zo speciaal en zo’n bijzondere avond en dat had ook zeer te maken met de sfeer en aankleding..wat een top team zijn jullie en heel blij om met jullie te hebben gewerkt!!”

Dit is de reden dat wij Lola’s zijn gestart, om mensen een onvergetelijke avond te bezorgen en om mooie herinneringen te creëren met dierbaren.

Fotoreportage door Lola’s Events – Elise Drenthe.

Lola's 21-dinerLola's 21-diner
DSC_0003Lola's 21-dinerLola's 21-diner
IMG_903821-diner
IMG_9054Lola's 21-diner
DSC_0001

Wij willen graag alle mensen die ons geholpen hebben ontzettend bedanken, zonder jullie geen feest! Bedankt ‘Meer bloemen natuurlijk’ voor de mooie tafelboeketten en ‘Cichi’ voor het prachtige servies 🙂

Ook een 21-diner door ons laten organiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze contactpagina.
www.lolasevents.nl

Volg ons ook op social media:
www.facebook.com/lolasevents
www.instagram.com/lolasevents
www.twitter.com/Lolaseventsnl

Foto’s: Elise Drenthe van Lola’s Events & Cato

Geef een reactie