Waarom je Lola’s Events inhuurt voor jouw 21-diner!

In deze blog leggen wij uit waarom je Lola’s Events inhuurt voor de organisatie van jouw 21-diner. Dit doen wij in combinatie met foto’s van het 21-diner van Suzanne dat wij onlangs georganiseerd hebben in Den Haag.

1. Pinterest

Tegenwoordig hoor je alleen nog maar Pinterest, Pinterest, Pinterest. Jij wilt met jouw 21 diner niet onderdoen aan ‘The Picture Perfect’. Door de professionele styling van Lola’s, weet je zeker dat jouw feest er Pinterest Worthy uit komt te zien! Lola’s Events weet precies wat er hot en happening is op het gebied van styling en zullen daarom de nieuwste trends toepassen!

2. Picture Perfect

We kunnen allemaal foto’s maken met ons mobieltje, maar het verschil is toch wel groot vergeleken met een professionele camera. Onze top fotografe Elise (eigenaresse van Lola’s Events) kan tijdens de organisatie van het feest direct alles op haar camera vastleggen. Je hoeft dus niet een aparte fotograaf in te huren om jouw feest mooi vast te leggen.

3. We only want the best

Als je het doet wil je het ook goed doen, althans wij wel! Dat betekent dat wij aandacht besteden aan het ontvangst van de gasten. Wij zorgen ervoor dat je gasten het huis al van een afstand kunnen herkennen door een feestelijk ontvangst te creëren. Bij binnenkomst voorzien we iedereen direct van een glaasje bubbels, wel zo fijn om eventuele zenuwen meteen de kop in te drukken. Vaak voorzien wij de borrelruimte van wat extra styling en sta-tafels, dit zorgt voor een ongedwongen sfeer. Wanneer de gasten aan tafel gaan, zijn alle kaarsen aangestoken en de tafels prachtig ingedekt. Dit leidt meestal tot een wow-effect ;-). Samen met jou en/of je ouders zorgen we dat de catering wordt aangepast aan de flow van de avond. Speeches kunnen uitlopen en daardoor is het belangrijk dat je eventplanner en cateraar flexibel zijn. Aan het einde zullen wij alles schoonboenen zodat het huis er weer bling bling uitziet.

4. Lola’s Events Crew Members

Wanneer je een evenementenbureau inhuurt voor de organisatie van jouw feest, is het wel prettig dat de crew aansluit bij de doelgroep. Wij werken alleen met jonge professionals in de bediening en twee (knappe) mannelijke chef’s van rond de dertig. Er worden meestal veel speeches gehouden met af en toe wat gênante verhalen (hoort erbij!), waar je je tegenover ouderen toch iets minder op je gemak voelt ;-). You know what we’re talking about!

5. Food, Foodies, Kitchen Art, Healthy

En dan het eten… Liefde gaat door de maag, we agree! Eten moet tegenwoordig niet alleen goed van smaak zijn, het moet er ook prachtig uitzien. Dat betekent dat je als goede chef ook een beetje een kunstenaar moet zijn. Onze Chef Stan (broer Iris) en Klaas zijn een perfect duo. Het zijn vrienden die elkaar aanmoedigen om prachtige gerechten neer te zetten die goed op smaak zijn en er ook gaaf uitzien. Leuk weetje: Stan geeft kookles op de Leo Kanner School waar hij les geeft aan jongeren met autisme. Stan neemt af en toe een leerling mee naar een catering opdracht, om deze jongens praktijk ervaring op te laten doen. Fantastisch om te zien hoe Stan deze jongens vertrouwen geeft om boven zichzelf uit te kunnen stijgen. Petje af! Wij vinden het ook fantastisch om dit initiatief te ondersteunen.

6. Om dat je het waard bent!

Details en persoonlijke aandacht! De kracht van Lola’s Events zit hem in de verfijning. Details maken het verschil. Het servet wordt versierd met een bloemetje en een lintje, de boeketjes op tafel worden voorzien van allerlei verschillende losse bloemen en de namen van de gasten worden op een creatieve manier gepresenteerd. De styling wordt doorgetrokken in de catering, gerechten worden voorzien van kleine details en zo wordt alles tot in de puntjes verzorgd. De verfijning en aandacht in de details zorgen voor een blijvende herinnering.

7. Alles onder één dak!

Zoals je hebt kunnen lezen kan Lola’s Events de styling, catering (en de drank), de fotografie en de organisatie verzorgen. Je hoeft niet met vijf verschillende leveranciers samen te werken, wat extra tijd kost en vaak ook extra geld en moeite. Denk aan dubbele voorrijkosten, extra communicatie tussen de verschillende partijen en ook nog eens de kans dat er hierdoor dingen mis gaan (dat deden zij toch, nee dat zouden jullie doen , etc. ;-). Herkenbaar? Wij zijn jullie contactpersoon en zorgen dat alles goed op elkaar wat afgestemd.

Wij doen alles met passie en maken van het gehele traject een feestje!

Liefs Lola’s

Één reactie op “Waarom je Lola’s Events inhuurt voor jouw 21-diner!

Geef een reactie