Lola’s Botanical Styling

Wat voor feest je ook organiseert, het is altijd goed om van tevoren na te denken over een leuk thema. Een thema zorgt namelijk voor een gezellige sfeer en verbindt mensen met elkaar.

Lola’s Events heeft voor elk thema wel wat in huis, maar stiekem zijn wij de laatste maanden wel erg gek geworden op het Botanical thema. Veel wit, groen en natuurlijke tinten. Simpel, maar toch geeft het net dat stukje extra aan je bruiloft, feest of diner.

Benieuwd wat er bij dit thema komt kijken? Lees dan snel verder!

Wedding styling

Het botanical thema is een veel gekozen thema voor bruiloften. Rustige kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor een zachte en romantische sfeer. Deze kleuren worden vaak uitgebreid met goud of pasteltinten. Hierbij kan gedacht worden aan houten meubels en attributen, witte en/of pastelkleurige bloemen en bijvoorbeeld eucalyptus.

Uiteraard kan deze styling zowel minimalistisch als uitbundig verzorgd worden, jij bepaalt! Zo kan het gehele feest inclusief diner omgetoverd worden tot een soort ‘botanical garden’, of kunnen er juist enkele details bij de ceremonie gebruikt worden.

Een aantal elementen die Lola’s Events kan regelen zijn bijvoorbeeld:

  • Een compleet aangeklede entree met eucalyptus, bloemen en ballonnen
  • Een gestylde ceremonie met passende trouwstoeltjes, een loper van vintage kleden en een prieel van boomstammen (zie foto)
  • Bewegwijzeringsborden van gerecycled hout
  • Een volledige tafelstyling inclusief houten naamkaarthouders, menu’s, bloemen, kaarsen met houders en tafellopers
  • Een grote photobooth welke beschreven kan worden met de datum en namen van de bruid en bruidegom (en eventueel eigen tekst)
  • Rotan zithoekjes met de peacock chair gedecoreerd met eucalyptus en bloemen

Bovenstaand rijtje is slechts een kleine greep van wat wij kunnen verzorgen. Dit geeft een idee wat er verwacht kan worden bij een botanical thema. Uiteraard zijn aanpassingen en wijzigingen mogelijk! Elk bruidspaar is ten slotte uniek en heeft eigen ideeën en wensen, dat begrijpen wij.

Fresh flowers

Lola’s Events hecht veel waarde aan bloemen. Deze worden zorgvuldig geselecteerd en geschikt tot de juiste boeketten. Voor het botanical thema zullen dit vooral zachte kleuren zijn, waarbij wit en groen een hoofdrol spelen. Zo kan een wit of pastelkleurig boeket mooi aangevuld worden met wat takken eucalyptus of ander groen. Natuurlijk kan een flowercrown niet ontbreken bij de bruid, zo match je zelf ook mooi met het thema. Ook leuk om bij dit thema voor een natuurlijke taart-topper te gaan!

Table styling

Zoals bovenstaand al genoemd, kunnen wij de volledige styling van de dinertafels verzorgen. Niet alleen servies en bestek spelen hierbij een belangrijke rol, ook de sfeerelementen (kaarsen, naamkaartjes, bloemen etc) zijn erg belangrijk. Op deze manier trek je de lijn van het gekozen thema door naar je diner en maakt dit de bruiloft helemaal af! Wat je tegenwoordig ook veel ziet, zijn de hangende planten boven een diner tafel. Als je echt wilt uitpakken met het thema botanical is dit zeker de moeite waard. Onderstaand een aantal voorbeelden.

Spreekt dit thema je aan en zie je jezelf al trouwen in zo’n botanical style (of dineren of borrelen of een ander soort feest.. whatever floats your boat 😉 ), neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Liefs Lola’s

 

 

Geef een reactie