Let’s Celebrate and Gather!

Let’s Celebrate!

Wat was het genieten tijdens deze fantastische avond, met deze leuke groep mensen in een gezellige stadstuin. We love to celebrate! Het was een avond met een gouden randje. Jullie hebben de prachtige foto’s hierboven al even kunnen zien. Viel het je daarbij ook niet op dat je geen enkele regendruppel hebt gezien? 

Precies dat! De week voorafgaand aan dit feest waren de weersvoorspellingen nogal onstuimig. Zware regenbuien en onweer leken elkaar af te wisselen. De tuin had wat uitdagingen qua overdekking vanwege diverse hoge boompjes middenin de tuin. We hadden natuurlijk wel een slecht weerplan bedacht, desondanks stuurden we toch onze zonnegroetjes het universum in. Tussen de regenbuien door bouwden we het tuinfeest gedurende 2 dagen op. Wat bleek onze zonnegroetjes werden positief ontvangen en vanaf de aanvang van het feest trok het open en begon de zon zelfs te schijnen. Toen de avond viel bleek het ook nog eens een prachtige volle maan te zijn die een prachtige licht over de avond heen wierp.  

Walking Dinner 

We hadden voor deze avond een prachtig walking dinner in petto. 
Lola’s Chefs Stan & Hilko verzorgde hierbij een mooi 5 gangen menu.

  • Zalm met dille mayonaise, bloemkool crème, hazelnootcrumble en kaviaar van zeewier
  • Geroosterde Bloemkool, vadouvan, gezuurde bloemkool, Parmezaanschuim, jabugo en aardappelkruim
  • Kalfssukade rode-wijn-jus, aardappel knolpuree, taggiasche olijfjes, aardappelchips, tomaatjes uit de oven en groene kool.
  • Sweetsplank gevuld met diverse zoete lekkernijen.
  • Kaasplank gevuld met binnen- en buitenlandse kazen, druiven, crackers en lekkere compotes. 

We kregen tijdens deze avond nog een leuk compliment. Iemand vertelde ons dat ze het heel leuk vond dat wij de gerechten ook persoonlijk toelichten aan de gasten. Dit geeft toch net een beetje extra aandacht aan de mooie gerechtjes en de diverse smaken die speciaal zijn samengesteld. 

Let’s Gather & Celebrate
Wil jij ook graag iets intiems en sfeervols organiseren voor jouw gasten? Laat het ons gerust weten! 
Wij kunnen je van a tot z begeleiden met de voorbereiding van jouw gathering!

Liefs Lola’s 
Foto’s by de getalenteerde Nikki Groenewegen
Loved to work with you!

Please leave a comment if you liked our post! 

Geef een reactie