Kerst vieren met Lola’s Events!

Wilt u dit jaar uw eindejaarsborrel op een originele manier vieren? Lola’s Events kan een sfeervolle kerstborrel of diner op locatie verzorgen voor u en al uw collega’s.

Verder in deze blog, Lola’s kerstbox. Dit pakket zal uw kerst gegarandeerd een stuk leuker en gemakkelijker maken.. Benieuwd? Lees snel verder!

collage

Sfeervol kerstdineren met uw collega’s!

Een kerstdiner is niet zomaar een diner, het is een sfeervol samenzijn met vrienden en familie, onder het genot van heerlijke gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Deze kerst, kan Lola’s Events iets bijzonders voor u en uw collega’s regelen, om het jaar goed af te sluiten. Wij kunnen namelijk uw bedrijfslocatie omtoveren in een gezellige kerstsfeer of een ander feestelijk thema. Lola’s chefs bereiden dan een heerlijk, culinair 4-gangen diner en verder zorgen we uiteraard voor voldoende drank. Benieuwd? Zie onderstaand ons menu, wat zorgvuldig is samengesteld. Aanpassingen zijn bespreekbaar!

Borrelen in Lola’s winterlodge

Een diner iets te veel van het goede? Dan is een kerstborrel in onze sfeervolle winterlodge een mooi alternatief! Wij verzorgen een mooi aangeklede kerstborrel, bij u op de zaak of op een externe locatie. De borrel kan zowel binnen als buiten georganiseerd worden, compleet naar uw wens. Graag toveren wij uw locatie om tot een gezellige winterlodge. Wat u precies kunt verwachten? Een unieke styling in kerstsferen, luxe borrelhapjes en livemuziek voor de collega’s die graag met de voetjes van de vloer willen.

kerstborrel

xmasborrel

Lola’s kerstbox thuisbezorgd

Dit jaar heeft Lola’s Events voor het eerst een spectaculair 3-gangen menu opgesteld wat u gemakkelijk thuis kunt bereiden.

Deze kerstbox bestaat uit alle benodigde ingrediënten en een uitgebreid recept, zodat u hiermee zelf aan de slag kunt. Geen kopzorgen meer over het perfecte kerstmenu en lange rijen in de supermarkt om de laatste benodigdheden nog even snel te halen. Hoe makkelijk kunnen we het maken? Zie onderstaand ons zorgvuldig samengestelde menu.

schermafbeelding-2016-11-08-om-16-27-35

De box is vanaf twee personen te bestellen, vanaf een prijs van € 75,00 per twee personen en wordt thuisbezorgd op 23 december. Direct bestellen? Klik hier!

Is uw interesse gewekt in het kerstdiner, de kerstborrel of zo’n mooi samengestelde kerstbox? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Liefs Lola’s

img_9925

Het menu voor de kerstbox werd hier getest én goedgekeurd door een echte fijnproever!

Geef een reactie