Jubileumfeest @ Influentials

Er is altijd wel een reden voor een feestje! Zo ook bij een jubileum van uw bedrijf of huwelijk. De eerste verjaardag van uw bedrijf moet natuurlijk groots gevierd worden. Hier is Lola’s Events maar al te goed in. Elise en Iris stylen uw jubileumfeest tot in de puntjes, zodat het er fantastisch uit komt te zien.

Lola’s Events heeft het feest voor de ‘one year anniversary’ mogen stylen. In deze blog geven wij een kijkje achter de schermen van Lola’s Events en kun je lezen hoe Lola’s Events het jubileumfeest van Influentials heeft gestyled, met als thema Urban Jungle. Benieuwd? Lees snel verder!

One year anniversary

Voor het één-jarige bestaan van Influentials heeft Lola’s Events de styling verzorgd in het thema ‘Urban Jungle’. Het bedrijf bestond één jaar en dat moest natuurlijk grootst gevierd worden. Veel jonge influencers waren uitgenodigd om een feestje te vieren.

Infuentials is een platform voor brands die hun producten of diensten promoten door het inzetten van social media influencers over de hele wereld. Influencers zijn mensen die een hoge invloed hebben op het (koop)gedrag van consumenten. Zij zijn vaak gericht op een specifieke groep en bereiken die groep door middel van hun social media kanalen.

Urban Jungle

Wanneer je denkt aan het thema Urban Jungle, kom je vaak bij de kleur groen uit. Zo ook bij dit themafeestje, maar voor het jubileumfeest moest er wel een hippe touch gegeven worden aan het thema om aan te sluiten bij Influentials. Lola’s Events heeft gewerkt met veel houtproducten (de super gave zelfgemaakte houten sta-tafels) en met veel exotische planten. Om het echte jungle gevoel te creëren is in dit geval ‘the more the better’ van toepassing. Door met fluorlichten te werken, kreeg de Jungle fever een urban touch.

Naast het creëren van een te gekke styling, is het ook leuk om je gasten tijdens het feest te entertainen. En wat is er nou leuker dan een photobooth waarbij de leukste kiekjes direct geprint worden? Nou ja, een goede cocktailbar bijvoorbeeld (ook niet onbelangrijk) of een DJ waarbij je even los kunt gaan op de muziek. Daarnaast is het voor de gasten ook handig om de ruimte in te delen met een zit- en dansgedeelte. Zo kun je in ieders behoefte voorzien. Dit kun je eenvoudig oplossen door het gebruik van sta-tafels en met een leuke zithoek van verschillende meubeltjes. Tenzij je natuurlijk wilt dat iedereen de sterren van de hemel gaat dansen. Dan moet je gewoon de muziek heel hard zetten en alle stoelen verstoppen ;-).

Heb jij ook een jubileum die je wilt vieren met een gave styling, of ben je van plan om een leuk themafeestje te geven? Neem dan contact met ons op om te zien welke mogelijkheden wij allemaal kunnen bieden.

Liefs Lola’s

En natuurlijk is er ook een vette aftermovie gemaakt! Check it out!

Één reactie op “Jubileumfeest @ Influentials

Geef een reactie