Italiaans diner: een onvergetelijke avond!

Ontdek het Italiaans 21-diner van Sterre

Vrijdag 14 april mocht het Lola’s team een bezoekje doen aan het mooie Hilversum. Voor het Italiaanse diner van Sterre mochten we flink uitpakken met de styling. We zijn zo blij met het resultaat dat we de avond en de foto’s graag met jullie willen delen.

Ons team van culinaire chefs en styling professionals heeft gezorgd voor een avond vol heerlijke Italiaanse smaken en sferen. Dus lees vooral verder en geniet van de prachtige sfeerimpressies!

De Italiaanse sfeer vanaf het begin

De gasten begonnen met een welkomstborrel die wij aankleedde met chique witte sta-tafels versierd met mooie boeketten. Als welkomstdrankje serveerden wij een heerlijke limoncello spritz, wat er ook nog eens verfrissend uitzag. Naast dat de gasten op de foto konden met de photobooth werden er Italiaanse bruchetta’s geserveerd. Dit alles onder het genot van prachtige violisten duo die voor de gelegenheid mooie klassieke muziek verzorgden. Hierdoor werden de gasten meegevoerd naar de intieme straatjes van Rome en Venetië.

Heerlijke Italiaanse antipasti als voorgerecht

Samen met onze Chefs Klaas en Hilko zijn we de avond gestart met een overheerlijke antipasti als voorgerecht. De tafels stonden vol met focaccia en olijfolie en als amuse werd er een ‘spicy gamba met zeekraal en venkel’ geserveerd. Vervolgens hebben de gasten kunnen genieten van een culinair Italiaans diner met coquille en kreeft, scroppino’s, polderhoen en als dessert een huisgemaakte tiramisu met tia maria ijs.

Pasta in een geflambeerd parmezaanse kaas wiel

Ieder diner heeft natuurlijk een bijzonder aspect nodig en op deze avond was dit de verrukkelijke pasta bereid in een geflambeerd parmezaanse kaaswiel. Chef Klaas mocht aan tafel de kaas flamberen met behulp van grappa en vervolgens werd de pasta hierin ondergedompeld, waardoor dit een feestje was om naar te kijken!

Italiaanse styling: de perfecte sfeer voor het 21-diner

Onze Italiaanse styling verzorgde voor deze gelegenheid de perfecte ambiance. Voor de styling maakte we gebruik van o.a. eucalyptus, Italiaans ruscus en olijfbomen. We gingen voor de frisse kleuren die je in Italië veelal ziet, denk aan groen, wit, geel, rotan en hout. Door gebruik te maken van limoenen, citroenen en eucalyptus op tafel werd het al snel een mooi fris geheel. Het dak van de tent versierden we met mooie doeken in de kleuren mintgroen en wit. Verder hingen we hier sfeervolle verlichting op in de vorm van lichtsnoeren en stroken met Italiaanse ruscus (groene plant) met daaraan limoenen en citroenen. Note: we hebben alle citroenen en limoenen eerst geregen aan visdraad en stuk voor stuk bevestigt aan de stroken groen. Ja, daar zijn we wel even mee bezig geweest ;-).

Jouw eigen Italiaans 21-Diner organiseren?

Het Italiaanse diner was een groot succes en de gasten hebben genoten van de heerlijke Italiaanse gerechten en de unieke setting. Wil je ook een Italiaans thema event organiseren of heb je iets anders in gedachten? Neem dan contact op met Lola’s Events. Wij zijn experts in het organiseren van onvergetelijke events en denken graag met je mee.

Wij gaan voor nu nog even nagenieten van deze mooie avond en zijn weer druk bezig met de komende events. A presto!

Foto’s by: Lola’s Huisfotografe Elise Drenthe
Tent @alphatentevents
Styling @lolasevents
Food @lolasevents Klaas & Hilko
Dreamteam @lolasevents

Geef een reactie