Housewarming and walking dinner @ Heerlen

Voor de housewarming van Erik en Guna mochten wij een grote schuur omtoveren tot een sfeervolle ruimte. De gasten werden ontvangen met een kopje koffie of thee en een sweettable met heerlijke vlaaien. Want ja als je in Heerlen bent, hoort dat er stiekem toch wel een beetje bij.

De gasten werden gevraagd om i.p.v. cadeaus allemaal een enkele bloem mee te nemen. Wij hadden voor alle gasten een vaasje opgehangen aan een enorme ladder van 10 meter. Dit gaf een super vrolijk effect en kleedde meteen de hele muur aan.

Walking Dinner

Na deze heerlijke zoetigheden startte wij met het walking dinner. We trapten af met een verse salade caprese. Als tussengerecht serveerden wij tonijn op een bedje van paksoi met mango gel, zoetzure rettich en een crumble. Voor het hoofdgerecht serveerden we een heerlijk gegaard stukje ossenhaas met bearnaise saus, gekonfijte aardappel, jus van spekjes, bundelzwammen, bosui en groene asperge. We sloten het walking dinner af met een heerlijke crème brûlèe met rode vruchten en zelfgemaakt karamel roomijs.

Voor diegene die laat op de avond nog trek hadden serveerden we zakjes verse frieten met truffelmayonaise.

Lola’s Crew

Na een te gek feest bleven de Lola’s overnachten in een bed and breakfast om de volgende dag het feest af te bouwen.

Liefs Lola’s

Geef een reactie