Foodstories by Lola’s Events

We ABSOLUTELY love to show you some pictures of our foodstories! 

Don’t we all love foodstories 

Sluit je ogen en fantaseer een moment in de tijd waarin je omringd wordt door je vrienden, familie, collega’s en/of geliefdes. Hoe zit je aan tafel, wat voor kleuren zie je? Welke geuren ruik je, is het warm, of juist koud? Bij het schemeren beginnen de kaarslichtjes te schitteren en worden je lievelingsgerechten geserveerd. Welke smaken proef je en hoe zien de gerechten er uit? 

De aankleding van de ruimte en de sfeer die hiermee voelbaar is vind ik altijd super belangrijk tijdens een sfeervol samen zijn. Je wilt graag dat iedereen zich direct welkom voelt en op zijn of haar gemak is. Wij denken graag mee om dit samen met jullie in te richten. 

Door naar jullie te luisteren creëren we samen jullie love- and foodstories voor een sfeervol, uniek samen zijn. Ja daarmee zeggen wij dat ‘the art of gathering’ een echte kunstvorm is die gecreëerd mag en kan worden.

Huwelijk Dafne & Rick 

Wij voelden ons vereerd toen Dafne & Rick ons uitnodigden om de foodstories van hun huwelijk te verzorgen op de prachtige locatie bij Menno Kroon in Cothen. In de voorbereiding hebben wij de huwelijksdag tot in detail doorgenomen om ervoor te zorgen dat er aan alles gedacht was. Samen met Lola’s team verzorgde wij de gastronomie onder begeleiding van Lola’s Chefs. 

In de stemming komen met oesters en heerlijke luxe belegde toastjes om vervolgens te genieten van een drie gangen diner. We serveerder het eerste gerecht uit aan tafel, terwijl wij het tweede gerecht in grote schalen uitserveerden. Deze vorm van shared dining geeft altijd een speels effect aan het diner. De sweetsplanken en weddingcake wachten de gasten later op richting het feest gedeelte. Uiteraard verzorgde we tijdens de live band ook voor wat lekkere snacks! 

Geweldig om deze prachtige foto’s van Liselore Stap fotografie terug te zien. 

Wij zijn benieuwd wat je van de foto’s vindt?
Leuk als je hieronder een reactie wilt achterlaten.

Kan jij hulp gebruiken tijdens de organisatie van jouw feest? Neem gerust contact met ons op! 

Liefs Lola’s Events 

Geef een reactie