Flexwerken met Lola’s

Zoals je al hebt kunnen zien is Lola’s bezig met uitbreiden en hebben zij vanaf nu een stagiair. Die stagiair ben ik, Frouke Rutteman. Ik hoop dit jaar af te studeren aan de HBO opleiding Hotel & Eventmanagement. Vanaf nu zal ik af en toe een blog gaan schrijven over o.a. de werkzaamheden bij Lola’s, de nieuwste trends op het gebied van bruiloften en (bedrijfs)feesten en zal ik leuke items uitlichten. Dit keer schrijf ik over flexwerken met Lola’s. Vorige week heb ik twee ‘flexwerkplekken’ leren kennen en het is absoluut aan te bevelen!

Frouke

Met flexwerken heeft men niet per se een kantoor meer nodig, maar kun je op vele verschillende plekken in de binnenstad terecht! Je kunt er gratis de hele dag zitten, er is wifi beschikbaar, veel stopcontacten (met soms zelfs opladers!) en vaak gaat dit gecombineerd met goede koffie en lekkere broodjes.

Lola’s is één van de bedrijven die op deze manier te werk gaat. In Lola’s geval wordt er dus niet op een kantoor gewerkt, maar op de zogenoemde ‘flexwerkplekken’. Door in een andere omgeving te werken krijg je vaak meer inspiratie dan wanneer je elke dag van 9 tot 5 in hetzelfde kantoor zit. Natuurlijk leent niet elk bedrijf zich hiervoor maar voor de kleinere bedrijven is dit absoluut iets om over na te denken. Ook is het zo dat je jezelf als bedrijf kenbaar maakt bij potentiële klanten en collega ondernemers, zij herkennen je sneller en zo wordt de drempel om elkaar te benaderen lager. Goed voor je netwerk dus!

Onderstaande foto’s zijn o.a. genomen in ‘Old School’. Dit is een pop-up flexwerkplek, in een oude school aan het Pieterskerkplein in Leiden. Van binnen hebben ze de oude schoolsfeer mooi behouden! Op deze locatie is het ook mogelijk om een evenement te laten organiseren door Lola’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verjaardagsborrel of een intiem (personeels)feestje.

Lijkt dit je leuk of ben je toevallig zelf van plan een pop-up te starten? Lola’s kan o.a. het openingsfeest, de aankleding of fotografie voor je verzorgen. Neem vrijblijvend contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

Liefs Frouke,
Stagiair Lola’s Events

Flexwerken Lola's

Lola's Flexwerken

 

Geef een reactie