De styling van een kleurrijk 21-Diner

Een kleurrijk 21-diner styling en een zonnig weekend

Lieve lezer, wat een heerlijk weekend hebben wij weer gehad! Wij mochten afgelopen zaterdag de styling van een kleurrijk 21-Diner verzorgen in één van de mooiste huizen van misschien wel het hele land. Al van kinds af aan fiets ik langs dit huis en heeft het altijd mijn interesse gewekt. Wat een droom was het dan ook dat ik hier een keer langs mocht komen!

De jarige organiseerde haar diner voor een grote groep vrienden en heeft ons gevraagd om te helpen met de aankleding. Het thema? Orange Country Side! Dit kleurrijke 21-Diner thema hebben we natuurlijk met alle plezier tot leven gewekt en wat voor plaatje is het geworden. Kijk nou wat een vrolijke boel. We hebben de tafel mogen aankleden met de prachtige handgeschilderde keramiekborden van Lenta Living en hebben vervolgens de styling afgemaakt met bijpassende menukaartjes en vrolijke boeketjes. Het is altijd super om de uitgewerkte ideeën tot realiteit zien te komen. 

Het diner werd zelf verzorgd door de jarige en haar ouders. Naar mate de middag vorderde en wij onze styling af hadden, rook er een heerlijke geur van het te serveren menu door het huis. Echte chefs waren het! De jarige en gasten hebben een super avond gehad en wij kijken tevreden terug op deze mooie styling. 

Omdat we zo enthousiast werden van dit thema hebben we Elise gevraagd om langs te komen en heeft zij weer (zoals altijd) prachtige plaatjes geschoten. Met dit zonnige weer en de vrolijke kleuren krijgen wij al helemaal zin in de heerlijke diners aankomende zomer!

Contact

Is jouw interesse gewekt na het lezen van deze blog over een kleurrijk 21-Diner en heb jij ook enthousiaste ideeën voor jouw diner of feest? Aarzel vooral niet om een berichtje achter te laten, en wie weet verzorgen wij binnenkort jouw speciale dag! 

Foto’s gemaakt door onze lieve Elise!

Geef een reactie