Circus theme wedding on a Monday

De Pinterest waardige circus theme wedding van Ashley & Julius

Op een winderige maandag in begin april, mocht Lola’s Events de volledige styling verzorgen van een circus thema bruiloft. De opdracht? Een ceremonie op het strand met boho achtige accenten, en vervolgens een diner met feest in circus thema. Laat ons je in deze blog onderdompelen in onze circus theme wedding on a Monday!

Tegenslagen

Het was in eerste instantie de bedoeling om de ceremonie te laten plaatsvinden op een helikopterplatform in Noordwijk. Gaaf idee! Helaas was de weersvoorspelling degene die roet in het eten gooide, waardoor we verplaatsten naar Beachclub Breakers. De strandtent bleek uiteindelijk heel goed in het thema te passen door de mooie vloer en witte hoge muren. En zelfs de storm bleek achteraf toch wel een sfeermaker.

Het toevoegen van priksnoeren, lampionnen en een mooi prieel maakten het een intieme bruiloft. Daarnaast gaven de koffie- en champagnekar de ceremonie nog een extra feestelijk tintje.

Circus theme diner

Na de ceremonie vertrokken de gasten naar restaurant Coppers, waar wij in de tussentijd de volledige zaal hebben omgebouwd. Het was leuk om op 1 dag als het ware 2 verschillende feesten te kunnen organiseren met bijbehorende thema’s. Bij het diner stonden 4 kleuren centraal; rood, zwart, goud en wit. Een echt circus randje dus. Het thema was terug te zien in de menukaartjes, de ballonnen en zelf Coppers gaf vervolgens aan het diner een extra circus randje. De ronde zaal met glas aan alle zijden gaf het gevoel van een ware circustent.

Voor Lola’s was het deze dag rennen en vliegen geblazen. Eerst opbouwen in Breakers, door naar Coppers, vervolgens afbreken in Breakers en daarna weer terug naar Coppers. Ach ja, het was in ieder geval een lekker begin van de week 😉 Deze circus theme wedding on a Monday was heel leuk om te mogen verzorgen en eigenlijk totaal uit onze comfort zone. Maar zoals gewend houden wij daarvan; hoe groter de uitdaging, hoe meer voldoening achteraf.

Contact

Is jouw interesse gewekt na het lezen van deze blog of het bekijken van onze website? Aarzel dan vooral niet om een berichtje achter te laten, en wie weet staan wij binnenkort op jouw dag!

Wil je nog meer beelden zien van deze bruiloft of onze andere evenementen?
Neem zeker een kijkje op onze instagram.

 

Geef een reactie