Wie, wat, waar: Bruiloft Femke en Evert-Jan te Blijburg

Een nieuwe rubriek in onze blogs, waarbij we regelmatig events uit ons portfolio zullen uitlichten. Deze week in de rubriek “wie, wat, waar” de bruiloft van Femke en Evert-Jan!

Wie: Femke en Evert-Jan

Wat: Bruiloft

Waar: Blijburg – Amsterdam

Wanneer: zaterdag 1 juli 2017

Thema: Festival Beach

Bijzonderheden

Femke en Evert-Jan waren voor de wet al getrouwd, maar wilden dit nog eens “dunnetjes” overdoen met hun dierbaarste vrienden en familie in de kapel van locatie Blijburg. De locatie vonden wij fantastisch, een intieme kapel met een terras dat grenst aan het strand! Door de deuren van de kapel open te zetten en zowel binnen als buiten te stylen, ontstond er één geheel. Een festival-achtige sfeer, maar dan in wedding-style, met onder andere een loper, trouwprieel en veel bloemen. Door verschillende materialen en kleuren te combineren, ontstond er een speels, maar feestelijk effect.

Tijdens deze bijzondere dag heeft Elise (fotografe en eigenaresse) foto’s gemaakt van het bruidspaar, de gasten en de omgeving. Dat zijn de foto’s die in deze blog te zien zijn, maar ook op onze social media accounts en website. Het voordeel van het inzetten van een fotografe is, buiten de goede kwaliteit van de foto’s, je dit niet aan een van je gasten hoeft te vragen en iedereen lekker kan genieten!

Credits: Styling, fotografie, bruidsboeket en trouwvervoer by Lola’s Events

Lola’s @ work @ Blijburg

Dankwoord

Lieve Femke en Evert Jan, wij wensen jullie veel geluk samen met jullie mooie gezin! Daarnaast willen wij jullie bedanken voor deze mooie dag en het creatieve proces wat we met jullie hebben doorlopen.

Ook iets te vieren? Neem op tijd contact met ons op!

Liefs,

Lola’s Events

Geef een reactie