Botanical bruiloft – Westerliefde Amsterdam

Voor iedereen die gaat trouwen is de bruiloft natuurlijk dé dag waar het allemaal om draait! Iedereen heeft hier zijn eigen wensen en ideeën bij. Als bruidspaar wil je op deze spannende dag natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben, waardoor je op deze dag lekker kunt genieten! Lola’s Events heeft voor de bruiloft van Marcella en Gijs de styling en de fotografie verzorgd. In deze blog wordt je meegenomen in het proces van Lola’s Events en krijg je een kijkje achter de schermen, met daarbij prachtig beeldmateriaal van de bruiloft in de Westerliefde in Amsterdam.

BRUILOFTDESIGN & STYLING

Voordat Lola’s Events de styling gaat doen, wordt er eerst besproken wat de wensen van het bruidspaar zijn. Hebben jullie een bepaald thema in gedachten, zijn er bepaalde kleuren die jullie graag naar voren willen laten komen, hebben jullie zelf op Pinterest al foto’s verzameld?

In verschillende brainstormsessies komen we tot een bruiloft-ontwerp en de styling van jullie droomdag. Lola’s Events maakt gebruik van hun creativiteit, kennis en ervaring om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden. De Lola’s zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt en dat alles tijdens de bruiloft goed op elkaar afgestemd is.

Marcella en Gijs hadden voor hun bruiloft het thema botanical voor ogen. Na een eerste brainstormsessie zijn we de locatie gaan bezoeken om te kijken wat hier qua styling mogelijk was. De Westerliefde is een gave locatie op het Westergas-terrein in Amsterdam. De locatie zelf is vrij donker, waardoor Lola’s Events al snel er voor koos om door middel van frisse tinten de locatie wat lichter te maken. Aan de hand van de brainstormsessie en de locatie bezichtiging is er een styling concept samengesteld.

De styling van een botanical bruiloft. Hoe gaat Lola’s Events te werk?

De styling van de Westerliefde bestond uit een aantal verschillende elementen. Wij hebben de locatie voorzien van bloemwerk, een botanical zithoek, een prieel, een loper, olijfbomen en romantische verlichting. Daarnaast is er voor het diner gebruik gemaakt van een te gekke tafelstyling met veel mooie details.

Lola’s Events was al vroeg op locatie om de hele zaal mooi te stylen voor de bruiloft. Er moest veel gebeuren en daarom moesten de Lola’s snel aan de slag. De bus werd uitgeladen en alle styling attributen werden verzameld. De Westerliefde werd aangekleed met gave lichtsnoeren, om met dit licht iets meer sfeer te creëren in de grote (donkere) ruimte. De boeketten werden afgemaakt en verwerkt in de grote zaal. De loper werd neergelegd en de olijfbomen op hun plek gezet, waardoor de Westerliefde werd omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie.

Om de botanical sfeer goed tot uiting te laten komen, heeft Lola’s Events gekozen om met veel bloemen te werken. Lola’s Events heeft voor deze bruiloft een backdrop gecreëerd van eucalyptus slingers in combinatie met een ivoor kleurige stof. Dit gaf een mooi effect in de grote zaal en was gedurende de hele dag een echte eye-catcher!

Fotografie

Tijdens de bruiloft heeft onze fotografe Elise foto’s gemaakt van het prachtige bruidspaar. Eerst zijn er foto’s gemaakt in het ouderlijk huis. Hier heeft Elise het moment vastgelegd waar de bruid en de bruidegom elkaar voor het eerst zien. Het stel is daarna vertrokken voor een loveshoot in de duinen. Marcella en Gijs vertrokken na de loveshoot naar de Westerliefde waar zij op werden gewacht door hun gasten. Elise is de gehele bruiloft niet ver van hun zijde geweken om alle bijzondere momenten met haar camera vast te leggen, zonder zelf in de weg te lopen. Dit laatste vinden wij erg belangrijk tijdens de bruiloft. Lola’s fotografe probeert dan ook nagenoeg onzichtbaar te zijn, zodat het bruidspaar en de gasten zich op hun gemak voelen. Dit is duidelijk te zien in het resultaat :-).

Van het bruidspaar, kregen wij na afloop nog een fijn dankwoordje: “De dames van Lola’s hebben ons fantastisch geholpen met ons huwelijk. Bij onze eerste afspraken hebben we met hun hulp een duidelijk beeld kunnen schetsen van hoe wij wilden dat het er uit zag. Op de dag zelf hebben ze dat op prachtige manier uitgevoerd. Ze zijn enorm behulpzaam en heel makkelijk in de omgang. Je merkt dat ze hun werk leuk vinden. Voor ons hebben ze gezorgd dat de dag op rolletjes verliep. Ik zou ze iedereen van harte aanraden!”.

BEKIJK HIER DE AFTERMOVIE

Willen jullie ook zo’n prachtig gestylde bruiloft? Neem dan contact op met Lola’s Events om te kijken wat wij voor jullie kunnen doen! Of neem een kijkje op onze instagram pagina voor meer beelden van het werk van Lola’s Events.

Liefs Lola’s

Geef een reactie