Tuinfeest Martine 50 jaar!

Wie: Martine
Wat: tuinfeest
Waar: België
Wanneer: 1 september 2018
Styling: Lola’s Events
Catering: Lola’s Events; chef Stan & Klaas
Fotografie: Lola’s Events

 

Tuinfeest

Een tuin is een ideale locatie om een feest te organiseren. Een tuin biedt veel mogelijkheden, zorgt voor een huiselijke sfeer en tegelijkertijd voor de nodige dynamiek. Een tuin brengt al veel sfeer met zichzelf mee en met de juiste aankleding kun je dit naar een hoger niveau tillen en creëer je de ideale zwoele zomeravond. Deze keer mochten wij een feest verzorgen in een prachtige tuin in België! Voor deze partij kozen wij voor veel verschillende soorten lampionnen, slingers en priksnoeren voor een onbezorgde, gezellige en feestelijke sfeer.

Dynamiek

Aan tafel of een walking dinner? Waarom kiezen! De hapjes voor bij de borrel werden al staande geserveerd, de hoofdgangen aan een lange en gezellige familietafel. Vervolgens werden de kaas- en zoete planken weer staand geserveerd zodat de gasten zich met elkaar konden mengen. Want worden we niet allemaal een beetje onrustig van de hele avond op dezelfde plek zitten?

Walking dinner

  • Verschillende toastjes geserveerd op Lola’s borrelplanken
  • Coquille St. Jacques met spaghetti van verschillende groenten en oestersaus

Aan tafel

  • Zomerse zalm met dille mayonaise, bloemkool crème en een crumble van hazelnoot 
  • Langzaam gegaard sukadevlees met geroosterde bloemkool crème, artisjokharten met een rode uiencompote en jus van rode wijn

Na

  • Lola’s Robuuste Kaasplanken: verschillende soorten kaas met honing, vijgenbrood, dadel crème en appelstroop
  • Lola’s Sweetsplanken: diverse zoete lekkernijen

Silent Disco

Wist je dat onze DJ Erik Lourenssen ook een silent disco kan verzorgen? Een silent disco is een concept waarbij je met draadloze koptelefoons naar de muziek luistert. Het ziet er niet alleen heel komisch uit, het is ook mega leuk! En de gasten die rustig met elkaar willen kletsen kunnen dit ongestoord doen zonder koptelefoon.

Leuk dat je onze blog bekeken hebt. Wij posten hier al onze gedane opdrachten en natuurlijk houden wij hier ook de nieuwste trends bij op het gebied van events. Mocht je Lola’s Events of de Lola’s willen volgen neem dan een kijkje op onze instagram @lolasevents #lolasevents. Heb je vragen of wil je ons laten weten wat je hiervan vond? Laat dan hieronder een reactie achter.

Iets te vieren?

Geef een reactie