Een tuinfeest met als thema: De Branding Beach!

Wie: Mayke & Arthur
Wat: Tuinfeest
Waar: Leiden
Wanneer: 22 september 2018
Styling: Lola’s Events
Chef’s: Lola’s Events – Stan & Klaas
DJ: Lola’s Events – Erik
Fotografie: Lola’s Events

Leiden is onze thuisbasis, dus als we een partij in Leiden mogen organiseren is dit stiekem extra speciaal! Voor dit feest creëerden we de branding beach look aan de singel van Leiden.

De Branding Beach look

We brachten het strand naar de stad. Hoe creëer je het ontspannen en knusse gevoel van het strand, zonder het zand tussen je tenen? De Branding in Noordwijk is voor ons altijd een plek van inspiratie en een plek om te relaxen. De look and feel van de Branding is precies wat het zou moeten zijn met prachtige vintage meubels, sommige meubels uit Indonesië, veel planten, kaarsen en natuurlijk parasols en tipi’s. Verder herken je de branding beach look aan een simpel priksnoertje (een lichtkabel met van die lichtlampjes er in.) Daarnaast ruikt het er altijd naar een knisperend vuurtje. Wat wij zo leuk vinden aan de branding is dat zij iedere maand van interieur wisselen. Hierdoor zie je altijd nieuwe dingen en blijf je geïnspireerd. Of dit nou in de zomer is of tijdens andere seizoenen. We namen deze inspiratie mee voor dit toffe tuinfeest in Leiden! 

Voor de branding beach look maakten wij gebruik van rauwe materialen. Denk aan riet, bamboe en hout voor de stoere uitstraling. Aangevuld met allerlei soorten decoratie: diverse rotan manden met planten, gouden kandelaars met kaarsen in verschillende grijs tinten, emaillen schalen en stoere kussens en kleden. De kleuren voor dit tuinfeest, je raad het al: zandkleur, diverse kleuren groen, grijs en feestelijk roze. Dit jaar kenmerkte deze strandtent zich met vrolijke roze luipaard print parasollen. Speciaal voor dit tuinfeest maakte wij van deze stof een slinger. Dit gaf een speels effect en gaf een vrolijke twist aan alle stoere meubels.

Om het strand naar de stad te brengen kozen wij ervoor om een prachtige zandkleurige flextent in de tuin te zetten. Die frisse zeelucht kunnen we er ondertussen zelf bij dromen…

Wat een fantastisch huis, tuin en locatie.
Wat een mega lieve gastheer en gastvrouw.
Bedankt voor deze leuke opdracht, wij hebben genoten!

Liefs Lola’s Events
Iris & Elise

 

 

Geef een reactie