21-Diner thema & styling trends voor 2023

de 21-Diner thema trends voor 2023

Word jij aankomend jaar 21 en ga je dit vieren met een uitgebreid 21-Diner? Dan is het doornemen van deze 21-Diner trends voor 2023 een perfecte stap om te starten met de planning van jouw diner!

Jouw feestje

Met een 21-Diner vier je jouw verjaardag met een heerlijk diner, verzorgd in het ouderlijk huis. Samen met jouw lieve vrienden en familie beleef je een avond om nooit te vergeten. Hierbij is het vaak de bedoeling dat jij door jouw vrienden en familie in het zonnetje wordt gezet met bijvoorbeeld speeches, een lied en een zelfgemaakt boek. Het is natuurlijk jouw feestje, dus organiseer jouw diner vooral zoals jij het zelf wilt! 

Tijdens het zoeken naar een geschikt thema zal je vast merken dat er oneindig veel opties zijn. Misschien wel zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij voor jou een korte selectie gemaakt van thema’s die zeker in 2023 zeker de plank niet zullen misslaan! 

Italian garden dinner

Afgelopen zomer hebben wij met Lola’s een bruiloft georganiseerd in Italië, waarbij er vele diners zijn gehouden in de buitenlucht van het prachtige Umbrië. Een 21-diner in het thema Italië zorgt meteen voor een vrolijke en zomerse sfeer. Ruik je de frisse geur van citroenen al en voel je het zonnetje op je gezicht schijnen? Met dit thema kan je jouw creatieve gedachtes de vrije loop laten en zijn er zo veel verschillende opties. We hebben een paar sfeerbeelden geselecteerd als inspiratie voor dit thema. 

Vintage with a pop of colour 

Vintage tafelkleden, Spaanse keramiek borden en goud bestek geeft een unieke tafelsetting, die je ook nog eens goed kan gebruiken voor prachtige foto’s met jouw gezelschap! Ga je voor blauw, geel, paars of liever rood? Het maakt eigenlijk allemaal niet uit, want zoals je op de foto’s ziet past het eigenlijk allemaal wel bij elkaar. Hoe meer kleur, hoe beter! Ben jij net als wij gek op dit soort servies, check dan even wat de meiden van Lenta Living verkopen, allemaal uniek beschilderd keramiek uit Spanje. Daar wordt iedere tafel vrolijker van! De items van Anna + Nina passen ook super leuk bij deze trend. 

Cosy with a galaxy theme

Een knus thema, gestyled met warme tinten en prachtige lichtjes. Het galaxy thema is er eentje die we nog niet heel veel voorbij hebben zien komen en daarom juist heel uniek is. Het zorgt zowel in de zomer, als in de winter voor een super aangename sfeer en wees er maar zeker van dat dit thema jouw gasten enorm zal verrassen. Met donkere kleuren, zoals donkerblauw, -paars en zwart zit je als snel goed. Samen met een touch van goud, zilver en mooie lichtjes is jouw thema helemaal compleet! Dit thema sluit ook mooi aan bij de steeds meer opkomende trends als full moon rituals, women circles, astrologie en spiritualiteit. Zo kun je bijvoorbeeld persoonlijke details verwerken aan de hand van mooie levensspreuken, naamkaartjes met de sterrenbeelden of door gebruik te maken van kristallen. We are fans!

Bright Floral 

Hoe heerlijk is het om deze donkere en koude wintermaanden door te komen met de gedachte dat jij in de lente of zomer een kleurrijk- en bloemig diner gaat organiseren? Dit thema brengt in ieder geval jouw hele gezelschap meteen in een vrolijke sfeer en kan je ook nog eens alle kanten op qua outfits! Bright floral is een trend wat we in 2023 echt vaker gaan zien terugkomen en zal gegarandeerd een lach op je gezicht toveren.

Botanical chique dinner 

Zoals je ziet zijn er oneindig veel opties voor kleurrijke thema’s, maar hoe chique is het om juist volledig in het wit te gaan? Eerder was het misschien een cliché, maar tegenwoordig is het juist een thema dat we minder vaak terug zien en toch heel erg stylish is. Met een wit thema kan je alle kanten op: ga je voor een tuindiner met prachtige witte accenten of kies je voor een knus wit diner binnen met veel kaarsen? Het geeft in ieder geval een chique en fris beeld! 

Let’s party with disco

Dan nog een laatste trend die absoluut niet kan missen in de 21-Diner trends voor 2023: Een tafelstyling vol met discoballen! Need we say more? De discoballen trend is ons zeker niet ontgaan en vooral in combinatie met de roze en oranje tinten kan het feest meteen beginnen! Dit thema kan de meest simpele ruimtes enorm opfleuren en ook in de buitenlucht zou dit perfect gestyled kunnen worden. Wij zien het al helemaal voor ons: een mooie witte tent, kleurrijke aankleding, festival slingers, enorm veel discoballen en roze en oranje kaarsen. Een echte eyecatcher! 

Contact

Wil je nou ook zo’n mooie styling en weet je zelf nog niet helemaal waar je moet beginnen? Kijk vooral meer inspiratie op onze instagram en aarzel vooral niet om een berichtje achter te laten. Wie weet regelen wij binnenkort voor jouw 21-Diner de prachtige aankleding!

Geef een reactie