21 diner Birthday Bash 2021

We know how to fix your fabulous 21 diner party!

Hier even een lekker overzicht van verschillende thema’s en stylen! Lola’s Events rijdt door heel Nederland om de mooiste 21diners te verzorgen bij jouw ouderlijk huis. We kunnen het totaalpakket verzorgen waarbij we aan alle details denken. Heb je dan zelf nog inspraak? Ja natuurlijk! We gaan alles stapje voor stapje samen met jou uitwerken waardoor we zo dicht mogelijk bij jou wensen en ideeën blijven.
Denk aan het samenstellen van het menu gericht op jouw lievelingsgerechten. Het samenstellen van de styling: welke kleuren, materialen, bloemen en graphic designs heb je ingedachte? Wij helpen je graag op weg met de juiste vragen om er zo een origineel en persoonlijk concept uit te laten rollen.

Catering & Lola’s Pick & Mix Menukaart

We hebben zelf de twee leukste chef’s in de aanbieding die fantastisch kunnen koken. Klaas van Winsen bekend van Koffie Tijd Live en Stan Broere 2e geworden bij Masterchef. Deze mannen weten hoe ze aan huis een prachtig diner kunnen bereiden. Ze houden rekening met dieet- en allergiewensen en kunnen passievol over hun bereidingen vertellen. Het is een feestje om deze mannen in de keuken aan het werk te zien. Wij hebben voor jou alvast een kijkje in de keuken samengesteld met onze Lola’s Pick & Mix menukaart. Aan de hand van de verschillende gerechten kun je jouw 4/5 gangen menu samenstellen. Pin je hier niet op vast, want de chef’s kunnen nog alle kanten op! Alvast een kijkje nemen in onze Pick & Mix Menukaart?

Eten is belangrijk, maar we willen ook die mooie ingedekte tafels, toch!

Een te gek gestylde tafel komt in onze ogen door zo veel mogelijk details op de tafel. En ja, hier komen ook weer een hoop keuzes bij kijken! Wil je een prachtig wit onderlaken met daarover een gekleurde tafelloper? Wil je gouden bestek of toch liever zilver? Glaswerk, liever kristal met een werkje of gewoon eenvoudig strak. Bloemen, wil je kleine vaasjes op tafel of wil je graag mooie brede bloemstukken. Servetten strak of mogen deze luchtig worden gedrapeerd. Stoelen, wit, goud, hout?  And yes we can go on. 😉

Hoe gaan wij te werk

Na een (telefonisch) inventarisatie gesprek maken we graag een vrijblijvende offerte op. Zijn jullie enthousiast dan kunnen we de locatie komen bezichtigen en meer gaan kijken naar de details. In deze afspraak maken we kennis met elkaar en zullen we het hebben over de invulling van de avond, de menukeuze, de styling en de praktische zaken. Als alles good to go is, gaan we aan de slag met de organisatie van jou 21 diner. Wij zorgen dat we alle besproken details organiseren en onze lievelings leveranciers op de hoogte brengen. We komen de dag zelf tussen 11.00 en 13.00 uur op locatie met ons dreamteam. We bouwen de tafels op en dekken ze in. Jullie kunnen genieten en je bezig houden met je outfits, make-up en haar en de laatste details voor je gasten. Na afloop van het fantastische diner vertrekken wij naar huis en zorgen dat jullie heerlijk verzorgd kunnen nagenieten met jullie gasten. De volgende dag komen wij alles afbouwen en kunnen jullie heerlijk nagenieten van een te gekke avond. That’s it!

Benieuwd wat wij voor jouw 21 diner kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
Wij geven graag vrijblijvend telefonisch advies! Uiteraard stellen we ook eenvoudig een offerte voor je op met een prijsopgave. Ondanks dat wij zelf gestationeerd zijn in Leiden, rijden wij met alle liefde naar jouw bestemming!

Wil je meer zien, we hebben in onze blog/portfolio meerdere 21diners uit gelicht!

Liefs Lola’s

Geef een reactie