L

Stilstaan in het nu, daar de tijd voor nemen. Genieten van het moment, dat doe je met Lola’s. Tegelijkertijd gaan wij mee met de hipste trends.
Lola’s Leeft!

O

Wij houden van gedurfd. Binnen de lijntjes is niet altijd even spannend. Het mag best met een knipoog ;).
Lola’s is ondeugend!

L

Lola’s staat voor aandacht, iets liefs doen voor een ander. Lola’s besteedt net zo veel aandacht aan details als aan het grote geheel. Soms maken details het verschil in beleving.
Lola’s is lief!

A

Bij Lola’s staat hergebruik van producten centraal. Lola’s passie is om gebruikte producten een nieuw leven in te blazen. De unieke items die Lola’s inzet zijn eventueel ter plekke te koop.
Lola’s is anders!

S

In deze individualistische tijd is ‘samen’ niet meer zo gewoon. Lola’s wil dat doorbreken, door veel ondernemers samen te laten werken, met als doel elkaar te versterken. Samen is niet alleen en veel leuker.
Lola’s doet het samen!

Iris Broere

Iris Broere

Elise Drenthe

Elise Drenthe

Wie zijn wij

Lola’s is een jong, fris evenementenbureau voor feestelijke gelegenheden, gevestigd in Leiden. We gaan voor sfeer, beleving, warmte en gezelligheid.

Iris Broere
Na mijn ‘abstracte’ master over organisatieverandering heb ik besloten om het roer om te gooien en verder te gaan in iets waarin ik mijn passie kwijt kan. Ik vind het zó leuk om iedereen om mij heen te laten genieten van mooie en fijne dingen! Dit hoop ik met Lola’s te kunnen overbrengen en daardoor mensen te inspireren.

– Het leven is te kort om slechte wijn te drinken –

Elise Drenthe
Na mijn opleiding aan de styling academie Artemis, heb ik gewerkt als stylist en fotografe. In mijn leven streef ik altijd naar een bepaalde harmonie. Ik vind het belangrijk dat er balans is in de dingen die ik doe, zowel privé als zakelijk.
Alles gaat tegenwoordig zo snel en mensen zijn zo gefocust op carrière maken en de toekomst. Ze vergeten vaak om stil te staan bij de dingen die net zo of misschien nog wel belangrijker zijn. Ik wil mensen graag laten genieten van het ‘nu’ en hen met Lola’s inspireren, hier draag ik graag mijn steentje aan bij.