Samen

Lola’s werkt graag samen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Wij werken met andere ondernemers en professionals om een sterk aanbod te kunnen bieden en omdat het veel gezelliger is! Wij vinden het belangrijk om verschillende kwaliteiten samen te brengen en daarmee elkaars ideeën te versterken. Daarmee willen wij meer variatie in ons aanbod creëren.

Zou jij het leuk vinden om hier tussen te staan? Denk jij dat je ons als bedrijf of als persoon iets kunt bieden op het gebied van feesten en partijen? Wil je graag met ons samenwerken? Stuur ons dan een bericht.

Iris Broere

Oprichtster Lola's

Lees meer »

Waar ik in mijn eigen leven ontzettend van geniet, wil ik graag uitdragen met Lola’s:  spontaniteit, kwaliteit, aandacht en genieten van het moment. Ik wil deze aspecten overbrengen in Lola’s activiteiten en kan daarin mijn passie kwijt. Samenwerken vind ik daarbij belangrijk, omdat het delen van ideeën en enthousiasme voor mij onbetaalbaar is. Samen staan we sterk.

Elise Drenthe

Oprichtster Lola's & Fotografe

Lees meer »

Lola’s is voor mij het delen van plezier. Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat iedereen met een blij gevoel kan terug kijken op een fijne dag. Als huisfotografe van Lola’s ben ik inzetbaar op evenementen. Ik wil met mijn fotografie de bijzondere momenten vastleggen zodat je altijd kunt terug kijken op die leuke dag.

Michelle Visser

Stagiaire

Lees meer »

Michelle is een enthousiaste vierdejaars studente aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Ze studeert Toerisme en Recreatie. Naast haar studie werkt ze ook vaak op grote evenementen. Hierdoor is ze enthousiast geworden en heeft ze gekozen om haar afstudeerstage bij Lola’s Events te doen. De komende maanden zal zij Iris en Elise versterken op het gebied van social media en zal zij meedraaien met de organisatie van de evenementen.

Frouke Rutteman

Stagiaire

Lees meer »

Frouke is studente Hotel- en eventmanagement en heeft er voor gekozen haar eindstage te lopen bij Lola’s. Tijdens haar studie is ze geboeid geraakt door de evenementenbranche, zo heeft ze dan ook een functie vervuld binnen een studentenvereniging. De komende maanden zal zij Iris en Elise enthousiast komen versterken en hoopt zij een goed onderzoek uit te voeren voor Lola’s!

Wouter Peelen

Vliegende keep

Lees meer »

De vliegende keep is op alle fronten ‘de frisse alleskunner’ binnen ons team. De vliegende keep zal enthousiasmeren en van het evenement of feest een beleving maken. Deze vliegende keep is in het dagelijkse leven fotomodel en aardig, behulpzaam en enthousiast. Iemand die je er graag bij wilt hebben.

Tim Rietkerk

DJ & Vliegende keep

Lees meer »

De vliegende keep is op alle fronten ‘de frisse alleskunner’ binnen ons team. De vliegende keep zal enthousiasmeren en van het evenement of feest een beleving maken. Deze vliegende keep houdt van een feestje en kan een prima plaatje draaien. Als ‘The Chemist’ is hij in te huren als dj en zal Lola’s versterken met zijn muzikale mixjes op gelegenheden!

Jonno Broere

Ober & Vliegende Keep

Lees meer »

De vliegende keep is op alle fronten ‘de frisse alleskunner’ binnen ons team. De vliegende keep zal enthousiasmeren en van het evenement of feest een beleving maken. Deze vliegende keep is één van de gezelligste barrista’s uit Leiden. Probeert iedereen met een lach of grap te bedienen.

Martin Broere

Slootjesvisser, Kunstenaar & Chauffeur

Lees meer »

Martin is creatief en houdt er van om de wereld mooier en beter te maken. Met zijn enthousiasme is hij er op gericht om gebruikte producten in een modern, kunstzinnig eigen jasje te steken. Daarnaast is hij de chauffeur van Lola’s camper.

Chef Stan

Master chef

Lees meer »

Chef Stan heeft een prachtige dosis aan ervaring op gedaan in
sterrenrestaurants. Momenteel geeft hij kookles op de Leo Kannerschool in Oegstgeest. In 2015 deed Stan mee met het tv programma Masterchef 2015 en werd hij tweede. Deze jonge kok is van vele markten thuis, bewaart de rust in de keuken en is creatief met voedsel en smaken. Lola’s is blij dat Stan ondanks zijn drukke kookschema ook Lola’s af en toe komt aansterken.

Jo

Ontbijtservice

Lees meer »

Gelukkig krijgen de Lola’s af en toe versterking bij het maken en bezorgen van de ontbijtjes. Samen is niet alleen en daarom is enige hulp van harte welkom.

Ben jij dit?

Werk samen met Lola's!

Lees meer »

Neem contact met ons op!