Exclusieve Lunch Party ‘Hot Pink’

‘Hot Pink’: romantisch met een stoer randje

Wie: Margot
Wat: Exclusive Lunch Party
Waar: Amsterdam
Wanneer: zaterdag 11 augustus 2018
Thema: Hot Pink

Ter ere van haar 30 lentes jonge leeftijd en haar nieuwe huis organiseerden we voor Margot een prachtige lunch in het thema Hot Pink! De aankleding van een feest of diner is sfeerbepalend en daar besteden wij dan ook graag veel aandacht aan. Hot Pink is één van onze nieuwe favorieten thema’s.

A touch of pink

Roze is een kleur die goed te combineren is met goud, wit en grijs. Denk aan witte tafellakens voor een chique uitstraling, goud bestek, roze servetten en grijs servies. Met verse bloemen in zachte pastelkleuren en mooi glanzende kristallen glazen. En om helemaal in het thema op te gaan vervangen we de traditionele rode loper voor een roze loper. En zoals je op de foto’s hieronder kunt zien, hoe gaaf zijn deze bomberjacks in thema in plaats van naamkaartjes? 

Creatief zijn met roze

De kleur roze hoeft niet alleen terug te komen in de styling en kan ook te zien zijn in wat er op het menu staat. Zoals een roze crémant als welkomstdrankje of een witte wijn sangria met roze fruit en de gerechten kunnen gegarneerd worden met roze eetbare bloemen. En wie houdt er nu niet van een kleurrijk fruitplateau! Kleuren beïnvloeden onze smaakpapillen en een kleurrijk bord heeft een positief effect.

Hout voor een stoere uitstraling

Om een roze styling een stoere uitstraling te geven is hout een goed materiaal om te gebruiken. De rauwe uitstraling van hout zorgt ervoor dat het Hot Pink effect versterkt wordt, een roze styling met romantische uitstraling en een stoer randje. Bijvoorbeeld een bar met houten zuilen is niet alleen super praktisch, maar ook een goede manier om deze uitstraling te bereiken. Voor dit tuinfeest hadden we ook gekozen voor een bloemenschikking op hout.

Heb jij wat gehad aan deze blog of heb je nog vragen? Laat dan een reactie achter hieronder.

Wij wensen jullie veel plezier en succes met de voorbereiding van jullie feesten. Hulp nodig? Je kunt Lola’s Events natuurlijk ook inschakelen om jouw feesten tot in de puntjes te stylen.

Liefs Lola’s

 

Geef een reactie