Pastel thema – 21 diner Tessa

Het pastel thema is helemaal hot en wat een fijn sfeertje geeft dit. Hoe leuk is het om jouw 21-diner, feest of bruiloft om te toveren tot een fantastisch romantisch, sprookjesachtige plek. In deze blog laten wij je zien hoe een 21-diner in pastel thema er uit kan komen te zien. Voor diegene die niet weten wat pastel kleuren zijn: met een pastel thema kun je denken aan de kleuren, mintgroen, licht blauw, licht roze, lila, creme wit en beige. Tessa koos voor haar 21-diner het pastel thema. Benieuwd hoe dit er uit zag? Kijk snel verder!

Eindelijk is het zover!

Een echte meisjesdroom; samen met al je lieve vriendinnen en ouders een avond lang tafelen om jouw 21e verjaardag te vieren. Op deze bijzondere avond sta jij als jarige volop in de aandacht. De chef maakt een menu met jouw favoriete ingrediënten, je krijgt bijzondere cadeaus, prachtige speeches en er wordt van alles uit de kast gehaald om jou op een speciale manier in het zonnetje te zetten. Tessa was dit keer de gelukkige :-).

Tips voor een pastel thema!

Wanneer je een thema kiest voor je feest kun je dit goed terug laten komen in bijvoorbeeld de styling van je dinertafel. Om te beginnen is het mooi om een lichte tafelloper in het midden van je tafel te leggen. Heel belangrijk is je bloemkeuze, dit is zeer bepalend voor de uitstraling van je thema. Voor een pastel thema zijn lichtblauwe delphiniums te gek! Ook lila of licht roze lathyrus geven een mooi effect. Daarnaast is het leuk om met veel verschillende pastel kleurige bloemen te werken zodat je een mooi contrast creëert. Ranonkeltjes behoren ook tot één van onze favoriete bloemen en kun je in allerlei kleuren kiezen (wel afhankelijk van het seizoen). Daarnaast kun je met je menu- en naamkaartjes het verschil maken. Wij worden zelf super blij van mooi gedrukte menukaarten op het juiste papier en met het juiste ontwerp! Om je pastel thema tot in de kleinste puntjes uit te werken is het het mooist om je servetten te voorzien van een lintje in combinatie met kleine pastelbloemetjes.

 Pastel ook als Dresscode

Hoe mooi de ruimte ook gestyled kan worden, jullie maken natuurlijk ook onderdeel uit van het thema. Zorg er daarom voor dat iedereen zich aan het thema houdt, zodat het gehele plaatje klopt!

No party without Lola’s Sparkles!

Onze chef’s hebben deze avond een heerlijk 6 gangen menu bereid, met als afsluiter het kaasplankje!

De reacties van Tessa en haar ouders deden ons stralen. 🙂 Daar doen we het voor!

Moeder van Tessa Hugerien: “Echt klasse wat deze dames neerzetten. Alles tot in de puntjes verzorgd, smaakvol, met oog voor detail, en wat een lekker eten! Allemaal hartstikke bedankt, ook voor de werkelijk prachtige foto’s. Een 21-diner om nooit te vergeten!!!”.

Vader van Tessa Kees: “We vonden het feest van Tessa haar 21diner echt SUPER! Tessa was echt zo blij hoe het verlopen is. Jullie hebben alles zo mooi ingericht, sfeer was top, het eten wat heerlijk, Stan heeft het eten top verzorgd en dan ook nog zo flexibel met al die speeches, liedjes en presentaties tussendoor! En ook de foto’s zijn geweldig, super Elise! Jullie hebben het wel waargemaakt: Levend, Ondeugend, Lief, Anders en SAMEN!”.

PLEASE FOLLOW US ON FACEBOOK OR INSTA

Is dit ook jouw droom? En wil je een 21-diner waarbij alles tot in de details is uitgewerkt en verzorgd? Lola’s Events denkt graag mee over de invulling van jouw 21-diner. Benieuwd? Neem dan contact met ons op!

Liefs Lola’s

Geef een reactie