Een knallend kerstfeest bij jouw bedrijf?

Het is weer bijna die tijd van het jaar, kerstmis en de jaarwisseling. Een periode waarin we terugkijken op het afgelopen jaar en speciale momenten delen met familie, vrienden en collega’s. Tijd voor een personeelsfeest!

‘Work hard, play hard’ is één van de motto’s van Lola’s. Wil jij je werknemers in het zonnetje zetten? Naast de juiste werkmentaliteit is het ook belangrijk om met elkaar te proosten en het succes van het afgelopen jaar te vieren.

Wacht niet te lang met de organisatie van uw personeelsfeest. Wij nemen graag de tijd om uw personeelsfeest tot in de puntjes te organiseren.

Lola’s verzorgt het bij uw bedrijf op locatie, alles erop en eraan. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Doe een aanvraag via onze contactpagina of mail naar info@lolasevents.nl. Zo hebben we direct uw contactgegevens.

Bij Lola’s draait het om sfeer en beleving, wij zijn ervan overtuigt dat wij u net dat beetje extra kunnen bieden. U wilt toch ook dat er nog lang nagepraat wordt over uw personeelsfeest?

Hoe gaan we te werk?

U heeft een aanvraag gedaan, via onze website of telefonisch:

  • Lola’s Events zal contact met u opnemen en uw aanvraag omzetten in een eerste offerte. U kunt deze binnen één a twee weken verwachten.
  • Graag presenteren wij de offerte op uw kantoor aan de hand van sfeerbeelden. Zo kunt u meteen kennis maken met de Lola’s: Elise en Iris.
  • Aan de hand van uw wensen zal Lola’s Events de offerte aanpassen totdat er een akkoord ontstaat.
  • Lola’s Events zal een aanbetaling van 50% van de totaalsom van de offerte aan u factureren.
  • Lola’s Events zal na het akkoord overgaan tot actie met uw personeelsfeest als hoogtepunt.
  • Na afloop factureert Lola’s Events het resterende bedrag.

Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan!

Liefs Lola’s

 

Geef een reactie