Familiefeest in de Oude Wetering

Wat: Familiefeest
Waar: Oude Wetering
Datum: 11 augustus 2018
Styling: Lola’s Events
Fotografie: Lola’s Events
Catering: The Bostelbrothers

In Oude Wetering mochten wij een familiefeest stylen op een leeg parkeerterrein. Hoe maak je een leeg parkeerterrein gezellig en intiem? Dit vonden we een uitdaging, maar daar houden we van! Het parkeerterrein gaf het geheel een industriële look en dat wilden we graag zo behouden in combinatie met een intieme sfeer.

Flextent en houten dansvloer

Er bestaan vele verschillende soorten partytenten en het is belangrijk dat de partytent niet alleen functioneel is, maar dat het ook iets bijdraagt aan de sfeer. Wij hebben zelf een voorkeur voor beige kleurige flextenten. Dit zorgt direct voor een intieme sfeer door de warme teint met een ruim en open gevoel. Bovendien is het een goede overkapping mocht er onverwachts een bui vallen dan kunnen nog steeds zonder zorgen die voetjes van de vloer.

Met een houten vloer eronder zorgden we ervoor dat de gasten niet meer het gevoel hadden dat ze op een parkeerterrein stonden en het gaf het geheel ook meteen een mooie look & feel. We hebben de houten vloer door laten lopen in de vorm van een loper. Hierdoor kregen de gasten een mooie ‘walk of fame’ bij het entree.

BAR

Laten we het niet ontkennen, een bar is essentieel op een feestje en die mag gezien worden! Speciaal voor deze gelegenheid hebben we onderstaande bar gebouwd (foto) met priksnoeren erin. Dan weet iedereen meteen waar de frisse versnaperingen gehaald kunnen worden.

Aankleding

De industriële look van het parkeerterrein gaven we de intieme sfeer van een tuinfeest door middel van veel priksnoeren en slingers van lampionnen. Naast statafels hebben we ook gezellige zithoeken gecreëerd met banken, kleedjes en kussens. Bloemen en planten mogen wat ons betreft nooit ontbreken. Deze keer kozen wij voor olijfbomen en zuilen met bloemstukken bij het entree met gouden lantaarns.

The Bostelbrothers

De catering voor dit feest werd verzorgd door de bostelbrothers. Zij hadden voor deze gelegenheid allerlei heerlijke verschillende pop-up keukens opgebouwd. Er was een pizzahut, een enorme paella pan en verschillende barretjes waar de heerlijkste gerechtjes vanuit werden geserveerd.

Heb jij wat gehad aan deze blog of heb je nog vragen? Laat dan een reactie achter hieronder.

Wij wensen jullie veel plezier en succes met de voorbereiding van jullie feesten. Hulp nodig? Je kunt Lola’s Events natuurlijk ook inschakelen om jouw feesten tot in de puntjes te stylen.

Liefs Lola’s

 

Geef een reactie