Festival bruiloft Steffie en Thijs

Het was ein-de-lijk zo ver, de driedaagse festival bruiloft van Steffie en Thijs ging plaats vinden in het weekend van 21 mei 2016. Weken voorbereiding gingen hier aan vooraf. Op een prachtige locatie in Hilversum midden in een bos, mochten wij samen met dit lieve bruidspaar dit droomhuwelijk verwezenlijken. Ondanks slechte weersvoorspellingen, werden wij blij verrast met warme temperaturen en zelfs de zon! Een bijzonder weekend, dat ging het worden en dat werd het!

Friday Night Dinner

Een prachtig grasveld omringd met bomen, een sfeervolle flextent, kampvuren, live muziek, foodtrucks die de fruits de mer voorbereiden en prachtig gedekte tafels; de ingrediënten voor de vrijdagavond!

Ondanks dat deze avond bedoeld was om een beetje rustig af te trappen voor dé grote dag, ging het feest door tot in de late uurtjes. Begrijpelijk want de sfeervolle locatie nodigde ook uit om deze optimaal te benutten. 😉

De Ceremonie

De foto’s zeggen genoeg, maar wat zag het bruidspaar er mooi uit!

IMG_0272

Festival Bruiloft

Een festival bruiloft is pas compleet als de gasten zijn gearriveerd, dan komt het festival terrein tot leven! De hakken gaan uit, de muziek gaat aan en de foodtrucks staan klaar om iedereen van overheerlijke streetfood te voorzien. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten om je te vermaken, een fotobus om de leukste polaroids te schieten, een cocktailbar, een kampvuur en een dansvloer! Dat ziet er bij Lola’s Events ongeveer zo uit: sfeervol, ongedwongen, comfortabel en gezellig!
Brides en Grooms to be, eat your heart out. 😉

festival bruiloft

Lola’s Events @ Work

Wij hebben ontzettend genoten van dit weekend en wij hopen jullie ook van de foto’s!
Thijs en Steffie bedankt voor jullie vertrouwen in ons en bedankt voor de leuke samenwerking!
Vrienden en familie van Thijs en Steffie bedankt voor het meehelpen, mochten wij nog een vacature over hebben, dan zullen wij aan jullie denken 😉
Genodigden, bedankt voor jullie enthousiasme en de vele warme reacties!
Onze lieve stagiair Frouke, bedankt voor je inzet, hulp, het meedenken en het harde werken!
Tim, Wout en Guf, zonder jullie zijn wij nergens.
Bo, thanks voor het meedenken en de ideale bamboestammen!
De collectie, bedankt voor de kistjes ze stonden erg gezellig.
Alle leveranciers met wie wij samenwerken, tot snel!

Liefs Lola’s

Oké nog ééeeeentje dan 😉

festival bruiloft

Lijkt dit jou ook wat? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Geef een reactie