Catering op locatie!

Waar voelt u zich het meest op uw gemak? Vaak is dat thuis. Hoe fijn is het als u de organisatie van uw feest of partij aan ons over kan laten. Dan kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is het, namelijk het zijn van een goede gastheer/-vrouw voor uw gasten. In deze blog lichten we toe hoe Lola’s Events te werk gaat bij het organiseren van een walking dinner op locatie.

img_9041

Wie jarig is, viert feest!

Ja, zeg dat wel! Wij waren op deze locatie uitgenodigd om de catering te verzorgen, voor de achttiende verjaardag van één van de drie dochters. Omdat de feestlocatie verschillende mogelijkheden bood, was een walking dinner het meest geschikt. Hierdoor konden de gasten op verschillende plekken rondom het huis rondlopen. De gastvrouw kwam uit Italië dus gaven wij een Italiaanse draai aan het menu. We begonnen met een heerlijke salade caprese, gevolgd door een glutenvrije pasta Jabugo (Italiaanse ham). Als hoofdgerecht hebben wij een heerlijke kalfssukade in rode wijn jus gereserveerd, die van te voren geïmpregneerd was met taggiasche olijven. Voor het dessert maakte onze chef’s een heerlijke citroentaart met vruchten topping en zelfgemaakte frambozen roomijs.

Lola’s teamwork

Waarom is Lola’s Events nou zo succesvol? Mede door het super leuke team dat elke keer weer samen voor een uniek evenement zorgt. Om maar te beginnen met de samenwerking in de keuken tussen onze topchef’s Stan en Klaas. Zij verzorgen samen de catering tijdens onze partijen. Zij zijn een perfect duo dat goed op elkaar is ingespeeld. Zo hebben ze alle twee andere specialiteiten in de keuken, waardoor ze elkaar mooi aanvullen. Daarnaast zijn het goede vrienden die tijdens het koken het beste in elkaar naar boven halen en elkaar uitdagen, waardoor ze iedere keer weer top gerechten maken.

Dan de samenwerking tussen Stan en Iris, Stan is dé masterchef en Iris helpt bij het garneren van de borden. Wat maakt deze samenwerking nou bijzonder? Stan en Iris zijn broer en zus en kunnen ook zakelijk met elkaar overweg. Daarnaast is Iris de coördinator tijdens het evenement en zorgt zij dat alles goed op elkaar aansluit. Op elk evenement wordt het eten geserveerd door een team van enthousiaste jongeren. Deze zijn specifiek door Iris en Elise aangesteld omdat zij passen binnen Lola’s filosofie: Levend, Ondeugend, Lief, Anders en Samen.

Maar wie zorgt er nou voor de echte ‘Lola’s sfeer’ tijdens de evenementen? Elise en Iris zorgen samen voor passende styling attributen en creëren hiermee elke keer weer een prachtige ambiance. Maar Elise richt zich naast de styling ook op fotografie. Elk evenement zorgt zij ervoor dat er professionele sfeerbeelden worden gemaakt van het evenement. Alle foto’s op onze website zijn van haar camera afkomstig.
Als laatst zijn onze twee stagiaires ook onmisbaar bij het bedrijf. Samen helpen zij bij de voorbereiding van de evenementen. Maar ook tijdens de evenementen versterken zij het team.

Kortom: samen creëren we op ieder evenement een hoogstaande kwaliteit door bovengenoemde krachten met elkaar te bundelen.

Wil jij ook een volledig verzorgd feest waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd? En wil jij Lola’s Events hechte team de catering laten verzorgen tijdens jouw evenement? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.

Liefs Lola’s

Oh ja, en hier nog een kleine sfeerimpressie van het evenement!

Geef een reactie