Bruiloft Tanja & Anthony @ De Hallen Studio’s

Wie: Tanja & Anthony
Wat: Bruiloft
Waar: De Hallen Studio’s te Amsterdam
Wanneer: zaterdag 26 augustus 2017
Thema: Chique Romantique

Bijzonderheden:

De droombruiloft van Tanja & Anthony is er eentje waar we trots op zijn! De bruiloft vond plaats in de Hallen Studio’s, te Amsterdam. De studio heeft industriële muren en hoge authentieke deuren waar vroeger trams door naar binnen konden. In deze studio zijn de oude vormen van de tramremise zoveel mogelijk in tact gehouden waardoor het een bijzonder decor is voor een bruiloft. Het was wel een uitdaging om deze zaal van 460 vierkante meter sfeervol en intiem in te richten.

Het programma van deze bruiloft zat nauw in elkaar. De gasten werden ontvangen in de foyer ruimte voor een heerlijk welkomstdrankje. Hierna werden zij opgeroepen om plaats te nemen bij de ceremonie. Hier kwamen Tanja en Anthony een voor een opgelopen onder begeleiding van door hun uitgekozen nummers. Zij zagen er beiden adembenemend mooi uit! Na de ceremonie werden de gasten opgehaald door een klezmerband, die hen begeleidde naar de foyerruimte om te toasten op het huwelijk.

Wij hadden een uur de tijd om de ceremonie (132 gasten) om te bouwen tot een prachtige diner zaal. Het bruidspaar maakte van deze gelegenheid gebruik om met familie en vrienden op de foto te gaan. En wat een mooie plaatjes leverde dit op ;-). Nadat het bruidspaar alle felicitaties had ontvangen was het tijd om aan tafel te gaan!

New bij Lola’s was het drie gangen shared dining menu, samengesteld door onze chefkok Stan Broere. Per gang werden er grote schalen met eten op tafel gezet. De gasten konden zo zelf kiezen wat en hoeveel zij wilden eten. Dit gaf een speels effect en het is weer eens wat anders.

Nadat het bruidspaar tijdens het dineren verwend werd met prachtige en ontroerende speeches, werd het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Direct na dit feestelijke moment ging het bruidspaar de dansvloer op voor hun First Dance en wow we krijgen nog steeds kippenvel als we daar aan terugdenken. Na de First Dance begon de band ‘The Rich and The Famous’ met het nummer: ‘I got the feeling’ van The Black Eyed Peace en werd de dansvloer gevuld. Na hun optreden sloot de DJ het feest af met een paar stevige dansplaatjes.

Door de indeling van de ruimte konden de gasten tijdens het feest ook nog gezellig na-tafelen aan de tafels. Deze gaven een romantisch en intiem effect aan de ruimte.

Wij willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het verwezenlijken van deze droombruiloft!

Liefs Lola’s

Leveranciers

– Weddingplanning: Lola’s Events
– Styling: Lola’s Events
– Bloemwerk: Lola’s Events
– Catering: Lola’s Events – Stan Broere, Mai & Walter
– Fotografie: Lola’s Events
– Bruidstaart: Taartje van Lot
– Band: The Rich and Famous – Lola’s Events
– DJ: Sebastiaan van Assendelft
– Locatie: De Hallen Studio’s

Dear Tanja & Anthony, Have a happily ever after!

Geef een reactie