Bruidsbeurs La France

Gaat u trouwen en heeft u tips, ideeën of hulp nodig voor de grote dag? Dan bent u bij Lola’s Events aan het goede adres. Zondag 12 februari heeft Lola’s Events op de bruidsbeurs bij ‘La France’ gestaan om te laten zien wat de mogelijkheden zijn voor ceremonie styling en de tafelstyling voor uw bruiloft. Tijdens de bruidsbeurs heeft Lola’s Events styling gebaseerd op de weddingtrends voor 2017-2018. Hierdoor konden de bezoekers van de bruidsbeurs een goed idee krijgen wat Lola’s Events voor de bruidsparen kan verzorgen.

In de blog zullen er handige tips worden gegeven over verschillende styling items voor een sfeervolle ceremonie. Daarnaast laat Lola’s Events ook zien hoe u met de juiste tafelstyling kan bijdragen aan een echt ‘wow-effect’. Bent u benieuwd of u aan alle aspecten heeft gedacht om uw bruiloft zo mooi mogelijk in te richten? Of wilt u weten wat Lola’s Events voor u kan betekenen op het gebied van styling? Lees dan snel verder!

Ceremonie styling

Tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Hieronder staan daarom een aantal punten waar u aan kunt denken tijdens de ceremonie.

Trouwprieel

  • Tijdens de ceremonie is een trouwprieel een echte must-have. Dit is een soort boog of vierkant waar u als bruidspaar onder kunt zitten. Dit geeft de juiste sfeer aan de ceremonie en staat erg mooi op foto’s. Op de foto’s hieronder is ons zelfgemaakte koperen trouwprieel te zien. U kunt het trouwprieel op meerdere manieren stylen, denk aan het toevoegen van mooie bloemstukken of zoals Lola’s Events nu heeft gedaan met een chique stof. Ook is er een mogelijkheid voor een trouwprieel van berkenhouten stammen, mocht u voor een natuurlijke look willen gaan.

Bloemwerk

  • Omdat de ceremonie voor de meesten iets romantisch is, maakt Lola’s Events veel gebruik van bloemen. Een aantal opties voor het toepassen van bloemen zijn: grote boeketten naast het trouwprieel, kleine bloemvaasjes aan de stoeltjes, boeketjes rondom het pad en/of een mooi bloemstukje voor aan de bruidsstoeltjes.

Bruidsstoel styling

  • Als bruidspaar bent u natuurlijk speciaal en dat wilt u ook terug laten komen in bijvoorbeeld de bruidsstoelen. Jullie kunnen kiezen voor bijzondere stoelen of u kunt de stoeltjes met leuke details onderscheiden. Dit kan doormiddel van naambordjes met bijvoorbeeld jullie namen er op of door linten en bloemen te bevestigen aan de stoelen.

Loper

  • Afhankelijk van de ondergrond vindt Lola’s Events het altijd mooi om een loper tussen de stoeltjes te plaatsen. Zodat u als bruidspaar een mooi entree krijgt. Wij houden zelf van een loper die niet te veel aandacht op eist. Wij gebruiken geweven lopers met mooie natuurlijke kleuren, zoals crème wit met een vleugje goud. U kunt ook een pad maken van vintage kleden. Dit geeft een echte festival sfeer. Uiteraard zijn er ook andere opties mogelijk.

Locatie styling

  • Afhankelijk van de locatie kunt u altijd extra decoratie items toevoegen. Zoals een mooi handgeschreven welkomstbord met jullie namen er op. Lampionnen of slingers kunnen ook een leuke toevoeging zijn om een ruimte wat op te vrolijken. De sfeerverlichting kan bij sommige locaties ook net het verschil maken. U kunt hierbij denken aan priksnoeren (dit zijn kabels met lichtbollen eraan) of mooie lantaarns met kaarsen.

Little details

  • Natuurlijk is het leuk om met kleine persoonlijke details je gasten te verwelkomen. Stel dat het een hele hete dag is, dan is het leuk om op iedere stoel een waaier te leggen. Of je kunt mooie zakdoekjes neerleggen op de stoelen voor de happy tears. Dit zijn kleine details waarmee je je gasten kunt verrassen. En vergeet niet iets van leuke strooisels, zoals rozenblaadjes of milieuvriendelijke confetti.

Tafelstyling

Voor de grote dag is het natuurlijk geweldig om samen met al uw familie en vrienden aan een mooi aangeklede tafel te zitten. Maar waar moet u allemaal aan denken voor de styling van uw tafel? Lola’s Events heeft een speciaal tafelstyling pakket samengesteld. Dit is het op een professionele manier indekken van de tafels. Lola’s Events zal er voor zorgen dat er aan alle kleine details wordt gedacht. Zij kunnen de styling van de tafels tot in de puntjes uitwerken, aangepast op het gekozen thema. Het tafelstyling pakket bestaat uit tafellinnen, tafellopers, servetten, kaarsen, bloemwerk en overige tafeldecoratie. Dit kan uitgebreid worden met speciaal ontworpen menu- en naamkaartjes.

Hieronder op de foto’s zijn een aantal sfeerimpressies te zien van de tafelstyling tijdens de bruidsbeurs bij ‘La France’. Lola’s Events heeft voor de styling veel meer mogelijkheden dan hieronder getoond. Zij kunnen iedere tafelstyling aan uw thema aanpassen.

Gaat u trouwen en bent u geïnteresseerd geraakt in de styling van Lola’s Events? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Liefs Lola’s

Geef een reactie