Bohemian style

Of het nou om een bruiloft, 21-diner of een ander soort feest gaat, het is altijd handig om een thema te kiezen waar je aan vast kan houden voor de styling. Met veel bloemen en kleur of juist weinig poespas, ieder heeft z’n eigen smaak en mening. Toch zie je tegenwoordig een trend qua styling, de zogenoemde ‘Bohemian style’. Lola’s is een groot fan van dit thema, omdat je er eindeloos mee kunt combineren. Maar wat betekent een Bohemian thema nou voor jouw feest of diner?!

Lola's-Bohemian-thema

Bij dit thema kun je denken aan veel kleurrijke bloemen, groen en lieflijke accessoires. Ook speelt eenvoudigheid hierbij een rol. Een mooie omgeving is al de helft van het werk, denk hierbij aan een locatie in een mooie tuin of aan het strand.

Laat Lola’s nou helemaal thuis zijn in dit thema! Dit weet je waarschijnlijk ook wel van alle mooie Facebook en Instagram foto’s die we plaatsen ;-). Wat doen wij om jouw feest in zo’n Bohemian jasje te steken?

Bloemen

Bloemen zijn erg belangrijk in dit thema, maar we kennen ook de grenzen, dus het wordt geen bloemencorso. Heb je bepaalde kleuren die je graag terugziet? Of een bepaald soort bloem(en)? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze de hoofdtoon voeren en zullen de rest van de bloemen en planten hier goed bij aansluiten.

Ook leuk: een backdrop van bloemen. Op deze manier kan je een leuke hoek creëren met mooie bloemen en bijvoorbeeld gave ibizastoelen. Zo heb je meteen een photobooth!

Bloemen

Servies

Misschien niet het eerste wat in je opkomt, maar ook met servies kun je een bepaalde sfeer creëren. Lola’s heeft verschillende servies stylen beschikbaar en selecteert voor jouw feest een bijpassende servieslijn. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar het menu van de chef’s, zodat de gerechten het beste tot hun recht komen. Daarbij wordt er gekeken naar bijpassend en bijzonder glaswerk. Voor een bohemian thema is het leuk om te werken met gekleurd glaswerk.

Servies

Tafelstyling

Lola’s biedt twee soorten tafelstyling aan: de basic versie en de luxe versie. Het verschil zit hem in de hoeveelheid bloemen en naam- en menukaartjes die er bij de luxe versie bij komen. Deze wordt dan ook aangeraden bij een Bohemian style. Op deze manier komt het thema beter naar voren. De naam- en menukaartjes worden uiteraard gepersonaliseerd naar het soort feest.

Lola’s tafelaankleding is het indekken van de tafel op professionele wijze. Daarnaast kenmerkt iedere tafelaankleding zich door een op maat gemaakt concept. Het gaat hier om de exclusieve styling van de gehuurde aspecten.

tafelstyling

 

Catering

Om de bohemian lijn door te voeren in alle aspecten van het feest is het ook leuk om het menu aan te passen aan dit thema. Onze chef’s maken voor dit thema graag gebruik van verse biologische producten en maken de gerechten af met o.a. eetbare bloemetjes. Zo zie je dat je de boho touch zelfs kunt doorvoeren in het diner. Heb je speciale wensen, onze chef bedenkt graag een bijpassend menu.

Extra’s

Om het af te maken zou je kunnen kiezen voor een aantal extra’s. Denk hierbij aan vuurkorven, lampionnen, een gekleurde boho zithoek met allerlei kussentjes, tipi’s of mooie stoelen in een Ibiza-stijl!

GARDENPARTY

Kortom: Lola’s heeft alles in huis om jouw feest of diner de juiste Bohemian touch te geven! Wil je ook een feest in zo’n thema? Neem dan snel contact met ons op!

Liefs Lola’s

Geef een reactie