Bohemian bruiloft Jo & Rob

Wat: Bruiloft Rob & Jo
Waar: Voorschoten
Datum: 24 augustus 2018
Thema: Bohemian
Styling: Lola’s Events
Fotografie: Lola’s Events
Catering: Lola’s Events
Wedding Cake: Lonni

Bruiloften zijn misschien wel de leukste feesten om te organiseren en wij doen het dan ook graag! Voor een festival achtige bruiloft is het thema Bohemian een goede keuze. Laatst organiseerden wij in dit thema de bruiloft van het mooie paar Rob & Jo. Bekijk in deze blog hoe de Bohemian bruiloft er uit zag!

Ceremonie

De aankleding van de ceremonie kan uniek en tegelijkertijd traditioneel zijn. Voor deze gelegenheid ruilden we de traditionele stoelen voor het bruidspaar bijvoorbeeld om voor een rotan bankje en maakten we van vintage kleedjes een loper voor de bruid. Ook het trouwprieeltje versierden we in stijl, met een aankleding van bloemen en dromenvangers.

Rotan Stoelen

Het thema bohemian kan bijna niet zonder rotan stoelen en in het bijzonder de ‘Peacock Chair’. De stoelen zorgen voor een romantische en intieme sfeer en zorgen voor gezellige zithoeken. Met aankleding van verschillende kussentjes en kleedjes is de look helemaal af!

Dromenvangers

Dromenvangers hebben een spirituele betekenis en zijn daarnaast ook uitermate geschikt als decoratie. De kleuren en het materiaal van de dromenvangers kunnen aangepast worden aan het thema zodat ze een aanvulling zijn op het decor. Voor deze bruiloft maakten we dromenvangers van gehaakte kleedjes! Zo creëerden wij voor de bruiloft van Rob & Jo een unieke en originele ceremonie backdrop.

Bloemen, bloemen en nog meer bloemen

Wat is een bruiloft zonder bloemen? Met bloemen zit je eigenlijk altijd goed en bloemen brengen eindeloos veel mogelijkheden met zich mee. Wij zien graag bloemen op verschillende plekken terug. Kleine boeketjes op tafeltjes, grote bloemstukken als eye-catchers, losse bloemen op de sweetstable en bloemetjes als garnering bij het eten. 

Weddingcake

Jo & Rob kozen voor een bonte, kleurrijke en bloemige taart. En dat keer drie! De biscuit cake met een klein vleugje citroen voor een lekkere frisse smaak en garnering van rood fruit was om te smullen! De bruidstaart werd geserveerd op een bonte verzameling vintage servies met gouden bestek. Lekker bloemig en toepasselijk bij een bohemian thema.

Fingerfood op het menu

Fingerfood is een ideale manier om een feest dynamisch te houden. Voor deze bruiloft stond er op het menu: toast met ossenworst, met geitenkaas en met gerookte sukade. Gegrilde quesadilla met kip, deep fried crispy chicken, mini cheeseburgers, puntzakje huisgemaakte frites en zalm met bloemkool couscous.

Heerlijke tuin

Wanneer je beschikt over een heerlijke tuin, is het misschien wel het allerleukst om je bruiloft in je eigen tuin te houden. Niets persoonlijkers dan een trouwfeest op je eigen vertrouwde plek.

Heb jij iets te vieren? Een bruiloft, verjaardag, of jubileum? Lola’s Events staat met alle liefde voor jou klaar!

Geef een reactie